![]() |
Cytat:
|
Cytat:
co do plytek -R zalezy od firmy. z platinum to PImax=od 25 do 130 na 1 plytce(moje wyniki), zawsze takie same. ale jakos dzialaja na nagrywarkach. kurcze mam juz caly zapas piwa, kumpel przyszedl i nagral se parenascie plytek i zostawil tylezsamo browakow, - nie rozumiem go sam se nagrywa i jeszcze daje za to piwko :blee: , ale za to mam czym wypic zdrowie wzystkich forumowiczów ZdRóWkO :piwo: Nagrywatreczka dalej bezproblemowo dziala, nagram pare plytek i dam jakis wykresik po calym dniu ciezkiej jej pracy |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja sie nie boje o litak ale ty mozesz odpasc ale zdrowie z toba trzeba wypic :piwo: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Cytat:
tak teraz paczei i widze ze strasznie sie dzis uaktywnilem na roznych forach dyskusyjnych, pewnie dltego ze od rana sobie popijam przy okazji :piwo: no i jeszcze obiecany tescik, nie mam niestety zadnego dvd na zbyciu, poprostu nie chce marnowac ostatniej plytki, moze sie jutro przyda, a cd-rw obiecalem kumplowi nagrac na jutro, wiec oto esperanza 8x10x12x |
W koncu mam dobry biosik do mojego 451@832 CG2B, zamieszczam screan z kprobe, na innych biosach PI dochodzilo do 150-200 i skakalo a tu jest super, tyle ze nie mam bitsetingu, ma ktos jakis modyfikowany ten bios z bitsetingiem ? i powiedzcie co myslicie o wykresie, palone na platinum x8
http://www.gral.pl/~piter/komputer/dvd/platcg2b.JPG |
Cytat:
|
dlaczego Ci sie nie podoba ?
|
141 tys. błedów total to jest bardzo dużo ja na platinum 8x palonej 8x mam 32 tys. błędów :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
w stacjonarce bez zajakniecia
podaje jeszcze wyniki z biosu VS0A i co ten nowy nie jest duzo lepszy ? http://www.gral.pl/~piter/komputer/dvd/platx8vs0a.JPG |
Heh bo masz dobrą stacjonarkę :taktak: Umnie na Thomsonie nawet płytki TDK się tną co jest max. 10 błędów PI. A dzisiaj oryginalny film z wypożyczalni obejrzałem na szybkim podglądzie :taktak: Film 1,5 godziny w 10 minut :D
|
Cytat:
|
to mzoe nagrywarke wywale na smietnik i pede nagrywal na cdr ? nie dolujcie juz mnie :) mam 50 innych plyt nagranych pol roku temu których PI dochodzi do 200 a PIF do ponad 20 i chodza wszedzie nawet w stacjonarce cyberhome za 130zł.
zaraz wypale x6 |
Z tego co zuważyłem to płytki lepiej sa czytane przez mniej markowe odtwarzacze dvd :taktak:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:23. |