![]() |
artik trzeba bylo poczytac watek od poczatku i nie mial bys stresu. ale czlowiek uczy sie na wlasnych bledach. ;)
|
Namor jakby tu powiedzieć, chyba wielkie dzięki :)
zaraz zrobie teścik na nowym biosie :jupi: |
Cytat:
|
No i przeżyłem chwile grozy :D
Wgrałem nowy bios od 832 do mojej 812 z 26.02.04 i sie światełka migotały, niezła dawka stresu ;) luty to jednak nie dobry miesiac hehe |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
GigaMaster DVD-R 4x palony 4x
cena 2,50zl (luz) |
Cytat:
|
Test Dysana +R cena 2 zł w pudełku po 10 sztuk.
Disc Type DVD+R Book Type DVD+R Manufacturer CMC Magnetics Corporation Media ID CMC MAGR01 Protection System None Region 1,2,3,4,5,6,7,8 Capacity 4,38 GB Free Size 4,38 GB Free Blocks 2295104 Number of Layers 1 Linear Density 0.267 um/bit Track Density 0.74 um/track Maximum Read Speed 3,2x Maximum Write Speed 2,4x Current Write Speed 2,4x CLV Write Speed Performance Descriptor 1 2,4x CLV |
Dioda pulsuje!?
Witam
Jestem zupełnie nowym i zielonym użytkownikiem LiteOn'a 832SX. Wgrałm do nagrywarki firmware DR8VS0A. Podczas nagrywania płytek dioda pulsuje pomarańczowo/czerwono. Płytki się nagrywają (troszkę wolno). Bufor skacze od ~25-50%. Zanim wgrałem DR8VS0A (ze strony producenta) mam wrażenie że przy nagrywaniu dioda cały czas świeciła się na czerwono... Czy to normalne? Pozdrawiam |
i jeszcze nastepny memorex
|
Cytat:
|
kolejny memorex dvd+r x4 palony x4 :D
|
no i co do tego ze to wina programu(zmiana mojego LITE-ON na LYTE-ON). to byla wina programu kprobe w połaczeniu z softem zainstaowanym na moim kompie (sprawdzilem logi), ale wywalilem conieco i jest OK
|
Cytat:
Dlaczego wszyscy chce odnosic nagrywarke do serwisu zanim sie zepsuła. Serwisem mozna sie zajac w razie awarii, no lub jak tu niektorzy chceili miec nowe nagrywarki, puki co mozna zmieniac bios, ja mialem 812@832 i nie narzekalem bylenm zadowolony, ale juz mi sie znudziła poszedlem do sklepu i powiedzialem ze niezadobrze nagrywa plytki, mialem dvd+r verbatim (skubaniec nie dzialal, zapewne wina nosnika), a serwis na to: za dwa tygodnie prosze sie zglosic. No i ja na to: ze chcem w takim wypadku nowa, bo maja na stanie tego typu sprzet - wedle ustawy- no i mam teraz 832 :) |
dziekujem :]
BTW dorobilem sie cyfraka wreszcie :D :D :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:16. |