![]() |
Ilość załączników: 1
Philips4X(2,60zl) palony 4X na VS0B jak narazie sprawoje sie dobrze jeszcze dorwe jakas esper. bo wczesniejsza to tragedia
zdrowie turboni do dna :piwo: wszystkich zapraszam nawet moderatorow na zupke chmielowa |
Do Philipsów już nic mnie nie przekona odkąd płytki CDR palone 1,5 roku temu nie dają się odczytywać. :( Wszystkie mp3 poszły...
A co do PLATINIUMów to chciałam się dzisiaj skusić i kupić ale mieli w pudełkach po 5 sztuk za 45 zł. :O Lekka przesada. |
Cytat:
|
Cytat:
a tak na marginesie :piwo: |
A ja mam pytanie. Znamy max wartości PI i PIF. A jakie powinny być total'e. Oczywiście czym mniejsze tym lepsze. Ale gdzie jest granica dla dobrych i złych. Była mowa o 40-50% większych błędach, a na wykresach widać od 100-1000%. Co jest dopuszczalne a kiedy mimo czytania płytki należy uznać ją za złą?
|
Cytat:
|
ta sama plyta tylko odziwo na podkladzie ritek ciekawe
P.S plyta palona przy konsultaci turboniego wiec jego zdrowie:):piwo: |
Sławek nie podpuszczaj tylko od razu dawaj swoje przemyślenia! :)
Tak na marginesie to kiedyś wspominałeś, że podejrzewasz machlojki z biosami. mógłbys to rozwinąć? :piwo: Na pohybel donosicielom! ( Nie chodzi o listonoszy! ^_^ ) |
Cytat:
|
a teraz noname na podkladzie princo (-) i dzial :D
i zdrowie wszystkim :piwo: |
Cytat:
|
Ja też to zuważyłem. Mam teraz bios VS0A ze strony litka. Wcześniej miałem ze strony codeguys i na płycie Bulkpaq printable palonej 4x miałem więcej błędów ale kProbe wykrywało ją jako ProdiscS03 a teraz na biosie ze strony litka mam mniej błędów ale pokazuje NO MEDIA :taktak: Ale wynik ładny :taktak:
Płytka Bulkpaq Printable palona 4X. Tylko na biosie za strony litka pokazuje mi NO MEDIA :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
|
O nie zauważyłem, że było na max :nie:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:36. |