![]() |
Cytat:
po 451@832 wszystko jest mozliwe :] |
Cytat:
:jupi: |
Może ktoś wie jaki bios najlepsiejszy jest do płytek +RW? Kupiłem płytke Emteca i mnie przerazily testy :D Zrobiłem juz 4 testy biosów i ciągle szukam lepszego, bo przy najlepszym biosie srednie PI 10.4 i PIF 4.2 to chyba nie zbyt ładne parametry.
|
Cytat:
|
Cytat:
bios 812s US0Q 48/11 (PI/PIF),bios VS0A 54/24 to te chyba dobre nie sa :mruga: |
Cytat:
|
LiteOn SOHW-812S
Do wyboru mam tylko BOX ale za 199zł nie mam co narzekać.
|
Gdzie ty widziałeś 812S za 199zł :O Chyba używaną :taktak:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 3
Sorry. Tset który zamieściłem ( ten VS08) to nie był ten który chciałm zamieścić. Poprostu rano sie spieszłem i dlatego tak wyszło. jeszcze raz zamieszczam test płyty Verbatim DVD+R 4X nagranej z prędkością 4X, oczywiście na VS08..
Zdaje mi się że chyba najlepiej nagrywa u mnie płyty na VS08, ale nie wiem do końca. I jak zawsze wcześniejsze testy tej samej płyty tylko nagranych na VS0A i VS0B. |
Cytat:
|
Ludzie pomozcie, cos mnie skusilo zeby overclokowac mojego Liteona 812s na 832 i po wgywaniu biosa programem mtkflash w dosie(uzylem komendy mtkflash 3 w /b /m *.bin moj liteon zakonczyl zywot, nie wykrywa go w biosie, probowalem go ratowac odlanczajac tasme ale nic nie pomaga. Z gory dzieki za odpowiedz!!! :'(
|
Cytat:
TDK+RW |
I drugi test SONY -RW
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:51. |