![]() |
Cytat:
|
heh, widze niezle sobie tu urzadziliscie kolko wzajemnej adoracji, no po prostu "folwark zwierzecy"
szkoda, ze teraz kazdy pacan ma dostep do neta, piszcie sobie do mnie co chcecie, z mojej strony to koniec komentarzy w tym dennym topicu, nie widze sensu zasmiecac dodatkowo "stajni augiasza" @magda wpisz w google "panika" to moze zrozumiesz to szalenie trudne pojecie p.s. magda nie jest taka ladna jak na zdjeciu, nie musicie sie tak do niej lasic bo i tak jest facetem ;), :D |
Cytat:
:jupi: |
Cytat:
|
wybila 21 wiec zaczyna sie kolejny owocny wieczorek. wasze zdrowko :piwo:
|
Cytat:
Ten topic nazywa się: Nowy bios 812S@832S ... jednak :) W temacie nie ma nic na temat wykresów :nieee: To co się wszyscy tak uparli na te wykresy w tym temacie ??? :D |
to zdrowie panowie za nowy dzien :piwo: i za nasze zmagania z wykresami :jezyk:
|
Cytat:
Weź nie pyksuj! Daj lepiej jakiś wykres :tak!: A nie tylko posty sobie nabijasz! :zly: |
Cytat:
Wstyd! :zawstydz: Nawet przedszkolaki wiedzą, że w trakcie wakacji MODERATOR jest ..... na wakacjach! :D |
Cytat:
wpadasz po miesiecznej nie obecnosci i sie przypier...sz zastanow sie nad soba miales ciezki miesiac :> |
Cytat:
:spoko: :3msie: |
Dziękuję. :) Widzę, że "moje" chłopaki się nie dają. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
A w tak zwanym "międzyczasie", oczekując na jakieś nowe, interesujące i nadające się do tego postu wieści, siła twórcza forum próbuje zabić czymś czas i ja nie widzę w tym nic złego. I tak już nie ma chętnych na czytanie tego wątku od początku i każdy wali po raz n-ty te same pytania więc nie wpadaj w panikę, bo powitają Cię tu w stylu: "A pan to kto? ORMO!" ^_^ Wybacz ale tekst typu "GDZIE JEST MODERATOR ?" bardzo mocno kojarzy mi się z "UPRZEJMIE DONOSZĘ". |
ale jest nowy omni1.3.9
a takie zmiany : 1.3.9 (15 Aug 2004) * Added: Increase reading speed to 12x for 3S firmwares. * Improved: OmniPatcher will now display the true firmware revision. * Improved: The media code report format has been revised somewhat. * Fixed: Strategy switching works for TS0C. * Fixed: 6x/8x -R speeds are no longer shown for 1S firmwares, 12x/16x -R speeds are no longer shown for 3S firmwares, and 16x +R speeds are no longer shown for 1213S firmwares. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:11. |