![]() |
Ilość załączników: 1
wieczor czas zaczac 6-pack lech edycja olimpijska :D :D :D
:piwo: |
Cytat:
|
VS0A od 832S jest jak narazie najlepszy,a dlaczego...nie badz leniwy i poczytaj troche
|
[B]Moze ktos mi odpowie na pytanie:Czy BIOS od 832S czy od SONY 700A - ktory z nich jest lepszy i czym w praktyce sie roznia od siebie ???
|
buuuu...znowu te wykresy :]
|
Ilość załączników: 1
Tdk Dvd+r (cmc)
|
Cytat:
poszukaj na www.google.pl ,tam jest naprawde WSZYSTKO |
a tak BTW...testowalem ten bios z 700A i musze powiedziec ze jest gorszy od VS08 i VS0A
|
Cytat:
|
Cytat:
|
albo bios jest zaktualizowany albo nie jest,nie mozna wgrac biosu z DRU-700A bez DL :]
nero cos Cie oszukuje,zessaj sobie DVDinfo Pro a co do fotek...to moze zrobimy fotki maszyn w jakich siedza nasze litki ? :] |
Cytat:
|
[B]Przerobilem bios z 812 na sony 700A - sprawdzajac sprzet w NEERO info TOOL - pokazalo mi ze bios jest aktualnie przerobiony co bylo widac po nazwie ale w specyfikacji nie odnalazlem ze zapisuje DVD+R DL - czy to oznacza ze zostal wgrany niepomyslnie ??.
Nawiasem mowiac czyta i zapisuje wszystkie inne plyty.DOUBLE LAYERS nie sprawdzalem. Czy ktos moze mi odpowiedzic czy gdzies popelnilem blad czy tez wszystko jest ok,a brakuje tylko info.w specyfikacji??? |
oki ja zrobie fotke z okna na 21:) i porownamy otoczenia w jakich dzialaja litki oraz ich wlasciciele:)
|
Ilość załączników: 2
a teraz plytki cd/r :
1.Sundisk za 50 groszy tansza kicha:) 2.I.record za 70 groszy drosza kicha:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:13. |