![]() |
No no gadajcie tak dalej a nic z tej rozmowy nie wyjdzie :taktak:
Każdy sie upiera przy swoim biosie :taktak: Ja uważam, że VS0A jest najlepszy :D |
granice bledow mowia o PI Max = 40 i PIF Max = 10 i tego sie bede trzymal ,nie ma zadnej wzmianki na temat total i average (juz pomijam fakt ulomnosci chipu mediatek,ktory sam w sobie juz powoduje bledy,ale to juz Ci pawelblu tlumaczyl jakis czas temu)
|
Tylko trzeba też brać pod uwage błędy total PI i total PIF :taktak:
|
Cytat:
Pewelblu nie jest w temacie od wczoraj i IMHO wie wiecej na ten temat niz my wszyscy razem w tym topicu |
Cytat:
|
ale zrozum ze na calym swiecie testuje sie palniki wg. ogolnie przyjetych norm,a nie wg.Twoich "specjalnych"
|
Cytat:
|
najlepiej to poprostu nie przejmowac sie zabardzo kprob'em :]
|
Cytat:
|
No właśnie i Vip powiedział mądrze i na temat :spoko:
|
i tak kprobe czasem przeklamuje
|
Cytat:
|
Cytat:
Use this as a guideline for good discs: PI(Parity Inner): No larger areas on the disc should exceed 280 PI-8 errors, do not worry too much about high single spikes that exceed 280. PO(Parity Outer): No larger areas on the disc should exceed 32 PO-8 (actually PI uncorrectable) errors, do not worry too much about high single spikes that exceed 32. And as always; lower is better And look at the reading curve, a slight slowdown at the end is probably nothing to worry about, but huge bumps and slowdowns are not good. mam przetlumaczyc :D |
Cytat:
|
Cytat:
gwarantuje Ci ze po ilus tam latach moje platinumy ktore nie spelniaja Twoich super hiper specjalnych norm beda tak samo chodzily jak Twoje nagrywana w idealnej wilgotnosci Verbatimy :] nikt nie oczekuje ze bedziesz nagrywal na esperach..poprostu moim zdaniem gdyby teraz zabrac Ci kprob'a to bys chyba popadl w schizofremie i chyba zaczolbys grysc klamki :] |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:24. |