![]() |
Cytat:
Moja rada. Zmienić stacjonarkę a Litka zostawić, palić na dobrych sprawdzonych nośnikach i po kłopocie. :) :piwo: |
Cytat:
Oczywiście jak nie ma męża jednej Layer :czar: |
no wlasnie :spoko: i wszystko sie czyta pieknie
|
ooo to maly trojkoncik:D
|
to jest tak jest layer jak nie ma dual :>
|
Ilość załączników: 1
tak jeszcze przy :piwo: zrobilem jeden - kolejny tescik
nagralem ja od nowa po pelnym kasowaniu. Verbatim DVD-RW x4 palona x4 |
no znowusz ladnie to jednym slowem VS0B oficjalny zdal twoje rygorystyczne kryteria @Turboni :)
|
no zdal a jutro zakupie 10 sztuk verbatimek dvd-r i powypalam i zobacze jak jest :)
|
Ilość załączników: 1
Po raz pierwszy skusiłem się nagrać na płycie Esperanza DVD-R x4, chociaz nie należą one do najlepszych. Może wynik PI nie jest zbyt dobry ale płyta bez problemów jest czytana w DVD stacjonarnym, a to w przypadku nagrania DVD jest najważniejsze.
|
powiem krutko bardzo cienki wykresik ale dobrze ze sie czyta
|
No i już nie mam po co się u Was pokazywać. Po padzie otrzymanego niedawno Litka 1213S pan w sklepie powiedział że wymieni mi go na NEC 3500A i się zgodziłam! :) Wiem że teraz bedę w tym wątku persona non grata ale i tak bedę zaglądać... :P Czy to oznacza koniec wykresów w kProbe? :(
|
Cytat:
|
Sławek! Nie rób ze mnie beki bo ja poważnie pytam. :) Mogę jeszcze oddać i powiedzieć, że jednak chcę Litka.
|
no madzia juz po kprobe nec nie podaje sie testa w kp wiec albo litek albo nec wybor nalezy do ciebie i nikt ne bedzie cie za to nongratowal:haha:
l jak zostaniesz przy nec'u trudno:D |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:02. |