![]() |
Cytat:
PI- max. 15 błędów PIF - max. 3 błędy :D |
Ilość załączników: 1
a teraz verba4x palona 6x
z force-shifting :) |
Ilość załączników: 1
i znowu Verbatimek DVD-RW x4 palony X4 przedchwila nagrany
:> |
pieknie :piwo:
|
Że tez Wam się chce nonstop robić te wykresy :| Ale wykresy piękne i to trzeba przyznać :)
|
wiesz to tak w miedzy czasie :> jak nie ma co robic :)
|
Cytat:
|
Cytat:
To czymże żyłby ten temat? :idea: :D |
Cytat:
Disc Type DVD+RW Book Type DVD-ROM Manufacturer Philips Electronics Media ID PHILIPS041 Protection System None Region 1,2,3,4,5,6,7,8 Format Capacity 4,38 GB Formatted Yes Capacity 4,38 GB Free Size 4,38 GB Free Blocks 2295104 Number of Layers 1 Linear Density 0.267 um/bit Track Density 0.74 um/track Maximum Read Speed 8,0x Maximum Write Speed 4,0x Current Write Speed 4,0x CLV Write Speed Performance Descriptor 1 4,0x CLV Write Speed Performance Descriptor 2 2,4x CLV Niestety verbatim cały czas zacina się na filmie w stacjonarce bez wgledu na rodzaj wgranego biosu, Kprobe poprawne. W kompie chodzi poprawnie tak samo media ja i data.+RW XIDEX na obu biosach zachowuje się poprawnie(esperanze również). Wnioski jakie z tego wysnułem są nastepujące: 832 jest w konflikcie z tym egzemparzem płyty verbatima jeśli nagrywam media i odtwarzam na stacjonarce (powtarzam, palona na 401 nie miała żadnego problemu w stacjonarce). Pozostaje mi tylko nagrywać na niej pliki data i poczekać na nowy bios. maniek |
a z tym sie nie zgodze ja nagrywam i u znajomej na stacjonarnym sony chodzi idealnie a nagrywam na verbatimkach (a i u innych tez chodzi idealnie) :D
|
Cytat:
To idealnie chodzi w odtwarzaczu Czy po odtwarzaczu? :> |
to zalezy czy jestem z kobieta i czy jest jej maz :D
|
@maniek997
ja tez nie mam takiego problemu niewiem bardzo dziwny przypadek moze cos nie jest tak z twoim litkiem jezeli takie rzeczy sie dzieja pozatym kolega @Turboni pali na - i + rw z tego co wiem nie ma problemow takich jak ty :) |
Cytat:
|
nie maz tej znajomej a kobieta jest moja - to sa dwie rozne kobiety :>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:25. |