![]() |
hmmm... a wysylkowo moze jakos da rade?
|
paczka poczta polska - priorytet 10 plytek na szpulce wynosi 6 zeta :D
wiem bo sprawdzalem :D |
Jest nowy omni !!
|
Ilość załączników: 1
a oto moje wyniki (veratim 4x z cake'a) z biosu CG3B nagrywarka 451@832 (wlaczone strategie zapisu, zwiekszona predkosc odczytu, autobisetting -?!?!? - bo nie pamietam co wrzucilem :D)
Date : 2004-10-04 18:06:11 Model : 1-0-0-0 LITE-ON DVDRW SOHW-832S CG3B Disc : DVD+R , MCC002 [Mitsubishi Chemical Corporation] Speed : 4x ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1 Scanned range : 0 - 2122866 Sampling count : 121796 Errors : 0 PI Max : 10 PI Average : 1,84 PI Total : 28553 PIF Max : 2 PIF Average : 0,03 PIF Total : 429 |
ladnie kolego :piwo:
|
Cytat:
tak cos mnie natchnelo do sprawdzenia plytki, bo u mnie w stacjonarce Ronin 908 i tak wszystko smiga :haha: i :piwo: dla kolegi legiona |
W końcu się zebrałem i zrobiłem swoj 1 wykresik :P, płyta to Platinum DVD+R x8 nagrywana x8. Jak oceniacie??
http://www.zaginionyswiat.webd.pl/platinum8x.JPG |
a teraz verba 4x nagrana 8x za 2 zl na clonedvd2
|
Czy lepiej mieć mniejsze PI ,czy mniej PIF w totalu ? Bo na VS0B mam większe PIF w totalu ,a VS0A daje mniejsze w totalu ale wyższe w PI.
|
Cytat:
ale raczej mnie kreci PIF i jego total:D |
Gdzie można znaleść oryginalny bios VS0B i najnowszego Omnipatchera? Jakie opcje najelepiej zaznaczyć w omni, żeby wszystko ładnie chodziło na 812@832 (czytałem gdzieś, że najlepiej wszystkie).
No i kluczowe pytanko.. Czy opłaca się zmieniać z VS0A na VS0B ? :-) |
Cytat:
W omni najlepiej aplly recommended media tweaks i auto bitsetting :taktak: Ja mam fabryczny 832S i umnie lepiej pali na VS0B niż na VS0A :taktak: |
Ilość załączników: 2
A więc który wykres lepszy,obie płytki to Platinum +R x8 palone x4 na CloneDVD ?
|
Cytat:
|
Czyli ten jest OK ? Verbatim +R x4.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:53. |