![]() |
Cytat:
|
Palenie na TDK+R to prawdziwa przyjemność. I te wykresy. To lubię. Poradziłem sobie z VS0A. Pali dobrze. Wykres wyżej.
|
Ilość załączników: 2
CZY czasem TDK i Verbatim nie odpalaja Firmie Liteon zyskow ze sprzedazy
nosnikow??????? na zdnym innym nosniku nie moge tego zrobic dobrze i tak aprop wrocilem do 812 i US0Q. pozniej pokaze testy PRINCO Kprobe na US0Q TRAGEDIA a wczesniej to na VS04 palilo sie pieknie a wogole na czyms do 2.5 to mozna uczciwie wypalac ???????jakie opinie |
Prośba, zrób kopie eepromu a ja go zmodyfikuje.
|
zaraz ja podlacze tylko skocze do sklepu po piwko i zobacze czy to -rw co mi nie chcialo chodzic pojdzie teraz.
|
no to wgrywaj VS0A i jazda :]
|
Ilość załączników: 1
no i mam spowrotem nagrywarke ale nie 812 tylko 832 - dostalem z serwisu.
:jupi: |
Ilość załączników: 1
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...&page=79&pp=15
ta sama plytka nagrana dzisaj z tym samym filmem wyglada owiele lepiej (verbetin4x nagrany 4x) nic nie zmienialem omni. tak jak vip edyszyn:) Pewnie trafilem na jakiegos slabszego verbetina wczesniej ale cena ich we wrocku jest imponujac bo 3.40 na gieldzie z kija:) ale wczesniej wyszla jakas ciekawa anomalia:) |
Cytat:
|
z tym nagrywaniem 4x to roznie bywa, probowalem. wynik jest prawie identyczny. pewnie jakbym przeposcil kilkukrotnie przez program to za kazdym razem inny, ale i tak podobne
nie ma znaczenia, u mnie, predkosc zapisu 4x i 8x to samo |
Cytat:
pozdro :mruga: |
Cytat:
Zgoda jak trafi się wadliwa to nagranie będzie gorsze, ale statystycznie zapis 4x ma mniejszą ilość błędów. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:10. |