![]() |
Cytat:
Nie ma to jak prać pieniądze mafii 8 ) Oj slawekj slawekj! Zobaczysz, że w końcu ktoś się połapie :bicz: |
no bo zmieniasz palniki jak rekawiczki :)
|
Litka zostawiam. A Plextor pod koniec miesiąca. To tylko układ. :spoko:
|
Ilość załączników: 1
widze ze male zmiany @bartek15 :D
plyta jak zawsze :) verba4x za 2zl:D palona 4x na cloneDVD2 |
i w cdspeed
|
Cytat:
|
Takie male co nieco na temat kprobe
dvd+r Tdk CMC palona 4x na CG3B |
Cytat:
i ta sam plytka palona na CG3B i sprawdzona na biosie VS0B |
no to na Vs0B o wiele lepiej:) ale totale podobne:)
|
Cytat:
nie w tym rzecz jest to ta sama plyta palona na CG3B osobiscie uwazam za CG3B jest minimalnie lepszy od VS0B |
Cytat:
|
Cytat:
tak odczyt ma lepszy ale co palenia do dvd +r 8X to CG3B jest lepszy przynajmniej dla mnie POzdrawiam |
Witka.W temacie zmiany biosu jestem totalnym lamerem.Jednak przygotowany przez @legiona bios "ze wszystkim" wgrałem bez najmniejszego problemu.:cool: DZIĘKI za tak fachowe przygotowanie opisu i biosu.Chociaż przebrnięcie przez 255 stron dyskusji troszke mi zajęło :D:pisze:
Pytanie jednak dotyczy nie jakości wypalania czy odczytu płyt tylko safe diska.W 812s jest napisane że nie radzi sobie z safe diskiem powyżej 2,5(inaczej jest w samym teście a inaczej w zestawieniu nagrywarek !!) 832 ponoć radzi sobie świetnie.Jak jest po zmianie 812@832 ?? |
Cytat:
Bo podobno 832 sobie radzi :D |
Cytat:
po testuj sobie tez inne z tych co zamiescilem:) biosow "ze wszystkim" nie jest najlepsza opcja dla palnika ale wybor jak zawsze nalezy do uzytkownikow:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:22. |