![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
no i jest lepiej (ladniejszy wykresik dla oka) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
no jest lepiej |
Cytat:
ponadto driver do chipsetu plyty glownej, sa jakies problemy z nvidia, zalecane jest uzywanie standardowych windowsowych sterow (badz uaktualnienie sterow nvidii) |
spokojnie mogę go włączyć pod XP i leci coś trzeba zaznaczać bo poczytałem postów i mam mętlik :)
|
Cytat:
|| |
Którym plikiem patchować nagrywarke 832S.VS04.patched-812S@832S czy 832S.VS04.stock ??
|
Cytat:
|
problem z 812s
czesc,
jak pisalem - chwilowo mod 812@832 mnie nie interesuje. nie wykluczam go, ale najpierw chce miec pewnosc, ze 812s jest w pelni sprawna a nie kalibruje sie/nagrywa plyte x8 w ciagu 14h :/ nie jest normalna sytuacja jest nowiutka nagrywarka od producenta z jego najnowszym FW ma takie problemy a jedyna recepta bylby mod na patchowanym FW... macie jakies pomysly, jak uzyskac poprawne dzialanie 812? pozdro hoot |
Ilość załączników: 2
wyniki PRINCO(kprobe)
|
mala poprawka 812@832 i testy Kprobe (malo udany Program)
PRINCO palona 2x i 4x |
Cytat:
821(luty2004)832 TEZ NARAZIE DZIAL BEZ PROBLEMU NA TYM fw, WYPALALEM dvd-r i dvd+rw nie mialem jeszcze potrzeby dvd+r ale mysle ze smigaja rowniez. :mruga: |
Cytat:
Wszystkie płyty nagrywane na nieobciążonym systemie, bez żadnych innych programów pracujących w tle. Oddałbym LiteOn'a do serwisu ale podejrzewam ża niczego nie znajdą i jeszcze zapłacę za serwis. Dotychczas z rozbawieniem czytałem posty krytykujące LiteOn'y bo z nagrywarek CD byłem bardzo zadowolony ale teraz zaczynam zmieniać zdanie. |
Ja moją 812 z kwietnia 2004 zaraz po podłączeniu jeszcze przed nagraniem płytki zflashowałem biosem z 832 v04 i działa mi bez problemów. Nagrałem 2 verbatimki -r 4x i jedną no name +r z tesco tez 4x i wszystko działa elegancko.
|
Cytat:
I co ? Minimum 10 h kalibracji, tak? :haha: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:09. |