![]() |
Cytat:
http://www.liteon.bastylia.com/ |
Cytat:
trzeba by zasiegnac jezyka na ten temat w AB |
No i nagrywa dalej jeszcze 265 min :) czy to naprawdę normalne ??
@chris60 ściągłem ale zip uszkodzony :( |
Acha opis jest w pliku zip, plik .txt
|
Cytat:
ponieważ są do d... , ale to inna historia. Wnioskuje, że mam skopaną nagrywarkę, bo PI na poziomie 200-300 na verbatimach to straszna lipa (chyba?). Wracając do biosu, jeżeli nawet na kiepskim hardware lepiej sprawowało się sony, to na dobrym powinno być podobnie, a może nawet lepiej. Jeśli coś nawet zrobisz źle i sprzęt Ci padnie, jest szansa reanimacji. Pod dosem: mtkflash x w /sst xxxx.bin (chyba wiesz co wstawić w miejsce x-ów). |
Chris60, chyba zapomniales o tym opisie :) jak dlugo juz uzywasz tego biosu? dziala bez problemu? (sorki, ze tak dopytuje, ale z biosem nie ma zartow... mam juz na koncie jednego trupa po zabawie biosem, ale to stare dzieje) :)
|
Ilość załączników: 1
Witam. Osobiście polecam Sony DRU 700A. Testowałem różne warianty, no i ten
wypada najkorzystniej. Moja 812-tka jest z kwietnia br. Dołączam bios w postaci binarnej + mtkflash_dos + krótki opis. Bios jest w wersji VY05. :spoko: |
No właśnie ja tak mam zmieniłem bios na 832.Wrzuciłem DVD-R Flamingo programem IMGTool Burn 1.1.5 bo tym cały czas nagrywam po 5min pasek postępu 0 płyta wyjechała nagrana w 30%.Ale co tam więc następna DVD+R Crystal w tej chwili mija już 1h30min i dalej nagrywa jest 10% na pasku , zobaczymy jak skończy , dioda miga na czerwono na starym biosie świeciła cały czas.No ale zobaczymy jak za parę godzin skończy co będzie.
|
Cytat:
|
Cytat:
jeszcze musze sie pobawic w kompie bezieczenstwa obecnego biosu... pozdroofki |
Ja własnie zmieniłem na 832 potestuje zobacze :)
|
Uff... przeczytalem wlasnie wszyskie posty z tego artykulu... :)
No wlasnie? dolaczam sie do pytania. Jutro zaczynam bawic sie z biosem (mam litka 812s z marca 2004) i nie wiem teraz czy z litka zrobic soniacza czy moze zachowac jego oryginalna marke, tyle ze z nowym numerkiem 832s :D Mial ktos jakies powazne problemy z wersja sony? P.S. Mam jeszcze pytanie do VIPa... czy poza tym problemem z booktype, miales jeszcze jakies niepokojace zachowania nagrywarki na biosie v04? |
To co w koncu lepsze 812@832 cyz na DRU700.
|
[QUOTE=xzas]to jeszcze sproboj z US0J
NAPISANY przez xzas proponuje wgrac US0J (badz SONY DRU700) wg mnie lepiej na nim nagrywac (lepszej jakosci plyty wychodza). a to co wyszlo z 812@832 to co ?????? niech kotos wrzuci 812@SONY DRU700 |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:10. |