![]() |
Juz zglupialem. Jak teraz na 812@832 sprawdzam kprobe esperanzy ktore palilem na biosie 812, wykresy sa zupelnie inne. Bledy PI nie wychodza ponad 20, a gdy te same plytki sprawdzam na oryginalnym biosie 812 PI dochodza do 500 !
To w koncu sa one dobrze nagrane, czy nie ? Potraficie to jakos racjonalnie wyjasnic ? :-) |
I tak i nie.
Kprobre jest tylko orintacyjny. Płytki po wypaleniu ponoć powinny "ostygnąć" (???) . Zmieniłeś bios - a od biosu zależy też korekcja błędów. Inna wilgotność powietrza... :fiu: :haha: |
Podobnie tez mam z TDK 002
Palony na 812 i na 812 sprawdzany - PI na poczatku i koncu okolo 1200, sprawdzany na 812@832 PI sie zamyka w przedziale 20 - 30. Roznica jest kosmiczna Wyrzucuc tego TDK, czy moze byc ? |
z mojego doświadczenia jeśli pif jest<6 a pi<60 to nie ma problemu na stacjonarkach (nawet na starym ślepym sony)
|
OK, ale ta plyta pod biosem oryginalnym PI ma 1200 a na 812@832 20 i w koncu nie wiem ile tak na prawde ma tych bledow :(
|
jak się będzie zacinać jeśli to film to do kosza a jeśli dane to nagraj jeszcze raz (zaraz :peace: ).
|
Ilość załączników: 1
Oj dawno wykresu nie zamieszczalem :) wiec dzisaj zamieszcze wykres pogladowy w kazdym razie dla mnie moze i dla innych tez :D.
Plyta platyna8x nagran 8x dane zostaly przegrane z dysku sieciowego a dokladnie bezposrednio przez karte sieciowa na plyte plus czesc danych zgrane z dysku podlaczonego przez usb :) acha plyta dziala bez problemu wszystko daje sie odczytac i skopiowac nawet na lg :D : |
Czy jest ok?
Od jakiegoś czas tak sobie czytam te forum i pomału kombinuję ze swoim litkiem, przerobiłem go na 832 ale pachem od codeguys vsoe bo ni cho...ry nie mogę wgrać *bin programem ltnflash124 po prostu się zawiesza pod xp, co robić. Mam pytanie czy na zamieszczonym wykresie jest ok.?
|
file://localhost/C:/Documents and Settings/dniel/Moje dokumenty/pojutrze.PNG
|
obrazka nie będzie
[IMG]file://localhost/C:/Documents and Settings/dniel/Moje dokumenty/pojutrze.PNG[/IMG] :blee:
|
Cytat:
ciężka sprawa wyobrazić to sobie...co jest na tym obrazku. to może tak wyglądać, że się wiesza bo LtnFlash u mnie szybko pokazuje całą kreskę statusu a potem niby nic się nie dzieje ze 30 sekund albo i dłużej a na koniec flashuje się i tyle, ale jak to już robiłeś to pewnie wiesz i to nie to. |
a jednak sie udało!
i co wy na to?
|
a to jednak sonego zrobiłeś a nie litka 832
|
opinia
a to drugi na platynie, skąd te błędy?!! (( pomóżcie?!! bo mój stcjonarny samsung jest wymagający :)
|
Cytat:
może ktoś wie? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:26. |