![]() |
wiecie,co wytlumaczcie mi jedna rzecz...jak to jest ze wszyscy mamy inne eepromy :] bo ja tu czegos nie kumam :]
moj eeprom wyglada tak : http://www.1000lecie.pl/~vip/eeprom1.jpg a to eeprom z 832S od Turboniego http://www.1000lecie.pl/~vip/eeprom2.jpg No i dlaczego po flashu eepromu z 832S mam nadal w pierwszej linijce K/W ?? |
Cytat:
to zeby sie nie nudzilo to moze jak wypalic tanioche DVD-/+ zeby po testach Kprobe BYC zadowolonym jak po TDK czy Verbatimie POzdrawiam :spoko: |
I mamy 832S. Region zmieniony. Pozostało tylko nagrywanie i testy.
|
I nic więcej nie trzeba kombinować. Palnik działa prowidłowo na mod VS0A.
Trzeba jeszcze zmienić tylko regiony. Drobiazg. |
I nowy eeprom jest zainstalowany prawidłowo.To jesteśmy w pół drogi.
|
Witam. Powróciłem do eepromu 812 i biosu VSOA. I dalej kombinuje z nowym eepromem. Bez zmodyfikowania chyba nic nie wyjdzie.
|
Ilość załączników: 1
To mój eeprom z 832S maj. Pod ASCII mam takie coś EVQ~..........#(
|
[QUOTE=mensir67pl]---------------------------------------------------------
eeprom w mnie tak wyglada |
Cytat:
ale dobre wyniki to ma markowych nosnika maja wszyscy ??????nie prawda? Verbatim -/+ OKi ale TDK juz tylko + przynajmniej u mnie :spoko: |
Cytat:
slawekj miał bardzo dobre wyniki, ale teraz u niego hula eprom 832S Chyba, że zrobił kopię zanim coś popsuł :> |
Cytat:
a poczatek mojego eeproma jest taki |
Cytat:
|
wejdzcie sobie do ltnflesh'a na zakledke eeprom i dajcie read.
Co macie w pierwszej linijce zaraz pod ASCII ?? ja mam : K/W..........6.............. jak to u Was wyglada ?? |
Cytat:
Widzial ktos ten wpis w eppromie z 832 "sony.corporation" ??? |
Wgrywałem oba eepromy do mojej 812 za pomocą ltnflasha i sie wgrywały bez problemu. Ale po wgraniu orginalnego firmwaru ze strony liteona do 832 miga żółta lampka, więc ten eeprom chyba nic nie daje. Narazie wróciłem do tego eepromu co miałem w nagrywarze. Jak bedzie coś więcej wiadomo co daje eeprom z 832 to moze go wgram.
Jak chcecie to moge załatwić z jeszcze jednej 832 eeproma. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:16. |