![]() |
wkoncu w ciemno nie kupowal widzialy galy co braly a gwarancja do bramy :)
|
kupilem sobie dzisiaj enter 09/2004 ale chrzania o modyfikacjach ze jest ok ale w nastepnym artykule tracisz gwarancje i sa poznie jroblemy z wypalaniem. szkoda pisac.
|
Cytat:
widze ze turboni jakos tylko my prowadzimy offtopik ( po dniu meczacym ciaglymi testami litkow :) ) a tak poza tym to zdrowko wlasnie browa otworzylem |
Cytat:
|
Cytat:
a bios Sony od Sony :D |
Przyłaczam się do zdrówka, kolejny Tysiak otwarty, przeczytałem kolejne dwa ekrany off-topikowe i... kontynuujemy? :spoko:
|
Cytat:
Wymogi Unii Europejskiej! :haha: |
Hehe, nieźle, nieźle, to ja idę spać, zaznaczam, że tu skończyłem czytać po 6(Żubrach)+1(0,5l).
Życzę przyjemnej nocki, tylko nie nadrukujcie więcej niż 20 stron :) z góry dzięki. :cisza: |
Cytat:
wlasnie pisze maila do samej redaktor naczelnej entera bo juz mam dosyc tego pisma :piwo: zobaczymy czy mi odpisze. |
Cytat:
a tak na marginesie jak ktos nie umie szukac to nie dostanie odpowiedzi chyba ze jakis zyczliwy sie trafi :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Z poważaniem Turboni" :D Odpowiedź Pani Redaktor (Naczelnej zresztą): "Szanowny Panie (Turboni zresztą) W odpowiedzi na Pański list pragnę poinformować, iż nasze badziewne pismo pisze bzdury, ponieważ te sprzedają się najlepiej (patrz -> "Fakt"). Jeśli chce Pan czytać poważne artykuły na poważne tematy proponuję zmienić czasopismo. Z poważaniem Naczelna" :D |
Cytat:
A co z Magdą? :> |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:42. |