Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych (https://forum.cdrinfo.pl/f29/)
-   -   Nowy bios 812S@832S ... jednak :) (https://forum.cdrinfo.pl/f29/nowy-bios-812s-832s-jednak-35045/)

Turboni 16.08.2004 22:26

wkoncu w ciemno nie kupowal widzialy galy co braly a gwarancja do bramy :)

Turboni 16.08.2004 22:27

kupilem sobie dzisiaj enter 09/2004 ale chrzania o modyfikacjach ze jest ok ale w nastepnym artykule tracisz gwarancje i sa poznie jroblemy z wypalaniem. szkoda pisac.

legion 16.08.2004 22:38

Cytat:

Napisany przez Turboni
kupilem sobie dzisiaj enter 09/2004 ale chrzania o modyfikacjach ze jest ok ale w nastepnym artykule tracisz gwarancje i sa poznie jroblemy z wypalaniem. szkoda pisac.

nio chyba panowie z entera nie maja wprawy z litkami :)

widze ze turboni jakos tylko my prowadzimy offtopik ( po dniu meczacym ciaglymi testami litkow :) )

a tak poza tym to zdrowko wlasnie browa otworzylem

VIZZARD 16.08.2004 22:43

Cytat:

Napisany przez PETERLAKOMY
NERO 6 ULTRA

Nie ma to jak precyzyjna odpowiedź :D

VIZZARD 16.08.2004 22:45

Cytat:

Napisany przez PETERLAKOMY
[B]Moze ktos mi odpowie na pytanie:Czy BIOS od 832S czy od SONY 700A - ktory z nich jest lepszy i czym w praktyce sie roznia od siebie ???

Różnią się tym, iż bios Litka jest od Litka

a bios Sony od Sony

:D

vincent 16.08.2004 22:46

Przyłaczam się do zdrówka, kolejny Tysiak otwarty, przeczytałem kolejne dwa ekrany off-topikowe i... kontynuujemy? :spoko:

VIZZARD 16.08.2004 22:46

Cytat:

Napisany przez Byczek
Ale do jednego nie mogę się przyzwyczaić - w czasie nagrywania miga zielona dioda a nie jak w 812 czerwona pali się na stale

No cóż!

Wymogi Unii Europejskiej! :haha:

K4r0l 16.08.2004 22:47

Hehe, nieźle, nieźle, to ja idę spać, zaznaczam, że tu skończyłem czytać po 6(Żubrach)+1(0,5l).
Życzę przyjemnej nocki, tylko nie nadrukujcie więcej niż 20 stron :) z góry dzięki. :cisza:

Turboni 16.08.2004 22:48

Cytat:

Napisany przez legion
nio chyba panowie z entera nie maja wprawy z litkami :)

widze ze turboni jakos tylko my prowadzimy offtopik ( po dniu meczacym ciaglymi testami litkow :) )

a tak poza tym to zdrowko wlasnie browa otworzylem

zdrowko :piwo:
wlasnie pisze maila do samej redaktor naczelnej entera bo juz mam dosyc tego pisma :piwo: zobaczymy czy mi odpisze.

Turboni 16.08.2004 22:50

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Różnią się tym, iż bios Litka jest od Litka

a bios Sony od Sony

VIZZARD daj dzisiaj spokuj po co sie stresowac wszystko to bylo juz napisane dokladnie ze szczegulami :piwo:
a tak na marginesie jak ktos nie umie szukac to nie dostanie odpowiedzi chyba ze jakis zyczliwy sie trafi :D

legion 16.08.2004 22:54

Cytat:

Napisany przez Turboni
VIZZARD daj dzisiaj spokuj po co sie stresowac wszystko to bylo juz napisane dokladnie ze szczegulami :piwo:
a tak na marginesie jak ktos nie umie szukac to nie dostanie odpowiedzi chyba ze jakis zyczliwy sie trafi :D

no wlasnie to zdrowie wszystkim :jupi:

VIZZARD 16.08.2004 22:54

Cytat:

Napisany przez Turboni
a to muj widok po wyjsciu z klatki w miejscu gdzie obecnie mieszkam-pruszkow

Ładny ten Wartburg! :mruga:

vincent 16.08.2004 22:56

Cytat:

Napisany przez Turboni
wlasnie pisze maila do samej redaktor naczelnej entera bo juz mam dosyc tego pisma :piwo: zobaczymy czy mi odpisze.

"Szanowna Pani! Mam dosyć tego pisma! Proszę już go nie wydawać, bo ja cały czas je kupuję a tam takie bzdury wciąż piszecie, no...

Z poważaniem

Turboni"

Odpowiedź Pani Redaktor (Naczelnej zresztą):

"Szanowny Panie (Turboni zresztą)

W odpowiedzi na Pański list pragnę poinformować, iż nasze badziewne pismo pisze bzdury, ponieważ te sprzedają się najlepiej (patrz -> "Fakt"). Jeśli chce Pan czytać poważne artykuły na poważne tematy proponuję zmienić czasopismo.

Z poważaniem

Naczelna"

VIZZARD 16.08.2004 22:56

Cytat:

Napisany przez Turboni

Do Ewy?

A co z Magdą?

:>

Turboni 16.08.2004 22:57

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Ładny ten Wartburg! :mruga:

on juz tam zakwit ale nie wiem czyj on jest. ^_^

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:42.