![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
|
Ilość załączników: 2
I dla przypomnienia ten sam Mint na VS04 i VS08
|
Cytat:
Mint x4 DVD-R burn x4 832VS0A |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a jakiego bys chcial jeszcze ?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sprawdzalem ta Traxdate DL na litku 812@832 z biosem VS08 i VS0A i w ogole jej nie widzial. Tak jakby plytka byla spalona (tak jak koles z allegro twierdzil). Wsadzilem u siebie do Nec i ja widzi tak jak powinien. Odczyt z Smartburna dosc dziwny :D
Drive Type = DVD DUAL Disc Type = DVD+R DL Nominal Capacity = 4.38GB Manufacturer Maybe = Unknown SMART-BURN Speed Limit = 96913.2X (Write) Zreszta zawsze jakos dziwnie mi smartburn pokazuje (zwykle plytki ze maja 7.86gb) Odczyt z nerona jest w normie. Nero CD/DVD speed takze pokazuje prawidlowo. Jak bede miec co nagrac to nagram i zrobie test na Litku 812@832 Z tego co wiem to plytka jest z fabryki Riteka, kodu nie pamietam ale wiem ze w biosie VS0A juz byl. Z tego co czytalem na cdfreaks to mowia ze jest to bardzo dobry i tani nosnik |
Cytat:
@Legion moze kupil dobra partie plytek i dlatego tak mu pali - sam jestem pod wrazeniem poprostu trzeba szukac dobrych plyt. a tak na marginesie dla ludzi co uwazaja liteona za slaba nagrywarke niech zobacza jego wykres i pokaza lepszy. |
Cytat:
Zycie pokaze kwestia plyt i temperatury:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:16. |