![]() |
Cytat:
|
albo bios jest zaktualizowany albo nie jest,nie mozna wgrac biosu z DRU-700A bez DL :]
nero cos Cie oszukuje,zessaj sobie DVDinfo Pro a co do fotek...to moze zrobimy fotki maszyn w jakich siedza nasze litki ? :] |
Cytat:
|
Cytat:
|
a tak BTW...testowalem ten bios z 700A i musze powiedziec ze jest gorszy od VS08 i VS0A
|
Cytat:
poszukaj na www.google.pl ,tam jest naprawde WSZYSTKO |
Ilość załączników: 1
Tdk Dvd+r (cmc)
|
buuuu...znowu te wykresy :]
|
[B]Moze ktos mi odpowie na pytanie:Czy BIOS od 832S czy od SONY 700A - ktory z nich jest lepszy i czym w praktyce sie roznia od siebie ???
|
VS0A od 832S jest jak narazie najlepszy,a dlaczego...nie badz leniwy i poczytaj troche
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
wieczor czas zaczac 6-pack lech edycja olimpijska :D :D :D
:piwo: |
to ide heinekena do lodowki wstawic :]]]
BTW... to co..robimy foteczki tych kompow czy nie ? :] |
Czytając te wszystkie posty wydaje mi się że temat odbiegł trochę w inną stronę - testu płyt , ale fajne jest to, ze wszyscy chcą zrobić z szybowca odrzutowiec, a ja po eksperymentach z biosem tak położyłem litka 812 że nawet serwis nie dał rady i wymienili mi na 1213s iczekam kiedy będę mógł zrobić z niego rakietę , ale narazie oprócz DL nagrywa wszystko nawet to co 812 na 832 nie chciało nagrywać - i tak wszystkich was to czeka - spotkamy się na forum w temacie przeróbka 1213s na DL
POZDROWIONKA DLA WSZYSTKIch Ale do jednego nie mogę się przyzwyczaić - w czasie nagrywania miga zielona dioda a nie jak w 812 czerwona pali się na stale |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:07. |