![]() |
Dziękuję. :) Widzę, że "moje" chłopaki się nie dają. :)
|
Cytat:
:spoko: :3msie: |
Cytat:
wpadasz po miesiecznej nie obecnosci i sie przypier...sz zastanow sie nad soba miales ciezki miesiac :> |
Cytat:
Wstyd! :zawstydz: Nawet przedszkolaki wiedzą, że w trakcie wakacji MODERATOR jest ..... na wakacjach! :D |
Cytat:
Weź nie pyksuj! Daj lepiej jakiś wykres :tak!: A nie tylko posty sobie nabijasz! :zly: |
to zdrowie panowie za nowy dzien :piwo: i za nasze zmagania z wykresami :jezyk:
|
Cytat:
Ten topic nazywa się: Nowy bios 812S@832S ... jednak :) W temacie nie ma nic na temat wykresów :nieee: To co się wszyscy tak uparli na te wykresy w tym temacie ??? :D |
wybila 21 wiec zaczyna sie kolejny owocny wieczorek. wasze zdrowko :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
:jupi: |
heh, widze niezle sobie tu urzadziliscie kolko wzajemnej adoracji, no po prostu "folwark zwierzecy"
szkoda, ze teraz kazdy pacan ma dostep do neta, piszcie sobie do mnie co chcecie, z mojej strony to koniec komentarzy w tym dennym topicu, nie widze sensu zasmiecac dodatkowo "stajni augiasza" @magda wpisz w google "panika" to moze zrozumiesz to szalenie trudne pojecie p.s. magda nie jest taka ladna jak na zdjeciu, nie musicie sie tak do niej lasic bo i tak jest facetem ;), :D |
Cytat:
|
Cytat:
Żałujesz, że nie możesz juz tak jak dawniej dawać upustu swoim burżuazyjno-snobistycznym przechwałkom z powodu posiadania dostępu do sieci ??? W końcu w Europie jesteśmy, nie? Cytat:
Denny to on się zrobił jak tu wlazłeś ze swymi tekstami o stajni Z drugiej strony to cię rozumiem - robota koniuszego nie jest "letka" - każdy w końcu by się sfrustrował :tak!: Cytat:
|
Cytat:
Po drugie wyskakujesz tu jak smark z nosa i obrażasz ludzi, dzięki którym wątek ten jest najlepszym kompedium wiedzy na temat przeróbki Litka, choć Twój wkład jest niewielki. (bez skojarzeń ^_^ ) Po trzecie wreszcie, ładna czy nie to kwestia gustu i choćbym była facetem (tak jak Kopernik kobietą :mruga: ), transwestytą czy nawet kosmitą to nic Ci do tego, bo to wolny kraj. Pożegnamy Cię zatem bez żalu. Powodzenia z dala od nas! |
Czy wyście tu wszyscy powariowali (pomijam pyksona, ten to dopiero ma problemy z własnym ego)?
2 (słownie dwa) dni mnie nie było i ponad 20 stron do czytania :D nie no utknąłem między psami i kotami :D Pozdro dla kółka(adoracji wzajemnej) ;) zaraz tylko na jakim psie ja stanąłem? ??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:40. |