Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych (https://forum.cdrinfo.pl/f29/)
-   -   Nowy bios 812S@832S ... jednak :) (https://forum.cdrinfo.pl/f29/nowy-bios-812s-832s-jednak-35045/)

Magda 17.08.2004 20:10

Dziękuję. :) Widzę, że "moje" chłopaki się nie dają. :)

legion 17.08.2004 20:10

Cytat:

Napisany przez Magda
A w tak zwanym "międzyczasie", oczekując na jakieś nowe, interesujące i nadające się do tego postu wieści, siła twórcza forum próbuje zabić czymś czas i ja nie widzę w tym nic złego. I tak już nie ma chętnych na czytanie tego wątku od początku i każdy wali po raz n-ty te same pytania więc nie wpadaj w panikę, bo powitają Cię tu w stylu: "A pan to kto? ORMO!" ^_^

Wybacz ale tekst typu "GDZIE JEST MODERATOR ?" bardzo mocno kojarzy mi się z "UPRZEJMIE DONOSZĘ".

ale magda pojechala goscia masz u mnie browara jakiego lubisz najbardziej wysle szybka paczka moze dojdzie schlodzone jeszcze :)
:spoko: :3msie:

Turboni 17.08.2004 20:11

Cytat:

Napisany przez pykson
Nie mam nic nowego bo wlasnie chcialem sie dowiedziec czegos nowego po miesiecznej nieobecnosci na forum i po ostatnich postach widze, ze sie chlew z tego robi a nie forum.

To jest temat 812@832 wiec jak post jest nie na temat to, jak juz napisalem, po to jest offtopic. Jak kazdy bedzie walil posty typu "ale wczoraj w Bydgoszczy lalo" byle nabic licznik to z tego szacownego forum zrobi sie smietnik i tyle.

Zauwazam juz jednak poprawe, pojawiaja sie posty w temacie, no i dobrze.

Szanujmy sie na wzajem.

jakby bylo cos nowego to napewno znalazl bys informacje na ten temat a ze nic nowego sie nie wydazylo wiec zrobilismy sobie maly przerywnik.
wpadasz po miesiecznej nie obecnosci i sie przypier...sz zastanow sie nad soba miales ciezki miesiac :>

VIZZARD 17.08.2004 21:07

Cytat:

Napisany przez pykson
GDZIE JEST MODERATOR???

Taki duży chłopiec i nie wie? :O

Wstyd! :zawstydz:

Nawet przedszkolaki wiedzą, że w trakcie wakacji MODERATOR jest ..... na wakacjach! :D

VIZZARD 17.08.2004 21:10

Cytat:

Napisany przez pykson
Nie mam nic nowego bo wlasnie chcialem sie dowiedziec czegos nowego po miesiecznej nieobecnosci na forum i po ostatnich postach widze, ze sie chlew z tego robi a nie forum.

To jest temat 812@832 wiec jak post jest nie na temat to, jak juz napisalem, po to jest offtopic. Jak kazdy bedzie walil posty typu "ale wczoraj w Bydgoszczy lalo" byle nabic licznik to z tego szacownego forum zrobi sie smietnik i tyle.

Zauwazam juz jednak poprawe, pojawiaja sie posty w temacie, no i dobrze.

Szanujmy sie na wzajem.

pykson!

Weź nie pyksuj!

Daj lepiej jakiś wykres :tak!:

A nie tylko posty sobie nabijasz! :zly:

legion 17.08.2004 21:13

to zdrowie panowie za nowy dzien :piwo: i za nasze zmagania z wykresami :jezyk:

VIZZARD 17.08.2004 21:16

Cytat:

Napisany przez legion
to zdrowie panowie za nowy dzien :piwo: i za nasze zmagania z wykresami

A tak a propos ....

Ten topic nazywa się: Nowy bios 812S@832S ... jednak :)

W temacie nie ma nic na temat wykresów :nieee:

To co się wszyscy tak uparli na te wykresy w tym temacie ???

:D

Turboni 17.08.2004 21:17

wybila 21 wiec zaczyna sie kolejny owocny wieczorek. wasze zdrowko :piwo:

legion 17.08.2004 21:19

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
A tak a propos ....

Ten topic nazywa się: Nowy bios 812S@832S ... jednak :)

W temacie nie ma nic na temat wykresów :nieee:

To co się wszyscy tak uparli na te wykresy w tym temacie ???

:D

to mialo byc z sarkazmem

VIZZARD 17.08.2004 21:31

Cytat:

Napisany przez legion
to mialo byc z sarkazmem

:tak!:

:jupi:

pykson 17.08.2004 21:49

heh, widze niezle sobie tu urzadziliscie kolko wzajemnej adoracji, no po prostu "folwark zwierzecy"

szkoda, ze teraz kazdy pacan ma dostep do neta, piszcie sobie do mnie co chcecie, z mojej strony to koniec komentarzy w tym dennym topicu, nie widze sensu zasmiecac dodatkowo "stajni augiasza"

@magda
wpisz w google "panika" to moze zrozumiesz to szalenie trudne pojecie

p.s. magda nie jest taka ladna jak na zdjeciu, nie musicie sie tak do niej lasic bo i tak jest facetem ;), :D

legion 17.08.2004 22:00

Cytat:

Napisany przez pykson
heh, widze niezle sobie tu urzadziliscie kolko wzajemnej adoracji, no po prostu "folwark zwierzecy"

szkoda, ze teraz kazdy pacan ma dostep do neta, piszcie sobie do mnie co chcecie, z mojej strony to koniec komentarzy w tym dennym topicu, nie widze sensu zasmiecac dodatkowo "stajni augiasza"

@magda

p.s. magda nie jest taka ladna jak na zdjeciu, nie musicie sie tak do niej lasic bo i tak jest facetem ;), :D

no wlasnie kazdy pacan ma dostep do neta szkoda ze taki jak ty

VIZZARD 17.08.2004 22:30

Cytat:

Napisany przez pykson
szkoda, ze teraz kazdy pacan ma dostep do neta

A co?

Żałujesz, że nie możesz juz tak jak dawniej dawać upustu swoim burżuazyjno-snobistycznym przechwałkom z powodu posiadania dostępu do sieci ???

W końcu w Europie jesteśmy, nie?

Cytat:

Napisany przez pykson
z mojej strony to koniec komentarzy w tym dennym topicu

Taaaa .....

Denny to on się zrobił jak tu wlazłeś ze swymi tekstami o stajni

Z drugiej strony to cię rozumiem - robota koniuszego nie jest "letka" - każdy w końcu by się sfrustrował :tak!:

Cytat:

Napisany przez pykson
p.s. magda nie jest taka ladna jak na zdjeciu, nie musicie sie tak do niej lasic bo i tak jest facetem

A po ilu latach wspólnego związku to odkryłeś ???

Magda 17.08.2004 23:08

Cytat:

Napisany przez pykson

@magda

Po pierwsze inteligentny (inaczej) kolego, szaleństwo jest cechą istoty, tak więc przypisywanie szaleństwa pojęciu jest mało wybitnym erudycznym popisem.

Po drugie wyskakujesz tu jak smark z nosa i obrażasz ludzi, dzięki którym wątek ten jest najlepszym kompedium wiedzy na temat przeróbki Litka, choć Twój wkład jest niewielki. (bez skojarzeń ^_^ )

Po trzecie wreszcie, ładna czy nie to kwestia gustu i choćbym była facetem (tak jak Kopernik kobietą :mruga: ), transwestytą czy nawet kosmitą to nic Ci do tego, bo to wolny kraj.

Pożegnamy Cię zatem bez żalu. Powodzenia z dala od nas!

artik 17.08.2004 23:20

Czy wyście tu wszyscy powariowali (pomijam pyksona, ten to dopiero ma problemy z własnym ego)?
2 (słownie dwa) dni mnie nie było i ponad 20 stron do czytania :D nie no utknąłem między psami i kotami :D
Pozdro dla kółka(adoracji wzajemnej) ;)
zaraz tylko na jakim psie ja stanąłem? ???

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:40.