![]() |
slawk'q co daje właściwie ta ostatnia opcja w omni ale w praktyce nie w teorii?
|
Cytat:
|
Ja tam wolę aby się paliła :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Właśnie! Nigdy _Vip_ nie napomknął o browarku :piwko2: - a to dzięki niemu tak pikne płyty siem palom :ognicho: |
Cytat:
I nie można udowodnić że się zjarała w wyniku braku omnipatchowania :mruga: |
slawek mówisz, że nic nie zaznaczasz w omni (oprócz wyłączenia diody) aby była lepsza jakość zapisu to po co uzywasz omni, tylko po to aby wyłączyć diodę? Nie lepiej wgrać orginalny bios ze strony liteona? :D
|
Cytat:
Przykład: funkcję "force-fallback" należy zaznaczyć tylko w przypadku występowania nieprawidłowości na końcu nagrywanej płyty +Rx8. Jęzeli płyty są nagrywane poprawnie nie powinno zaznaczać się tej funkcji. Ta uwaga pojawia się w momencie próby zaznaczenia.Ta funkcja nie działa do końca poprawnie. To widać wyrażnie na wykresach. Dlatego każda próba zaznaczenia musi być podyktowana potrzebą a nie dlatego że takie funkcje występują. Ja nagrywam w Nero i funkcja auto bitsetting nie jest mi potrzebna bo można ustawiać z poziomu opcji Nero. I.t.d... |
Slawekj: rw tez czy tylko r-y?
|
Cytat:
Ten błąd dotyczy wyłącznie płyt + i -R x4. Płyty RW zapisywane i czytane są poprawnie. |
To dziwne bo mam fabryczną wersję 832S i jak nagrywałem esperanzę 4x printable to nagrać ją nagrało ale później tej płyty nagrywarka nie widziała. Było to na biosie VS0A. Oddałem nagrywarke do serwisu. Chyba 832S tez to dotyczy ???
|
Cytat:
|
Niby ID tego nośnika jest w biosie VS0A :D To samo jest np. z tym: nagrywałem film na verbatimie -R i stacjonarne dvd nie chciało mi tego czytać na żadnym z biosów a jak nagrałem na esperanzie i biosie VS05 to chodzi miodzio :D
|
Cytat:
|
To prawda. :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:03. |