![]() |
Cytat:
Naprawdę warto :mruga: |
Cytat:
|
"Lite-On i Sanyo - 2004-09-23 12:48:01 Lite-On prawdopodobnie pozyskał duże zamówienie od firmy Sanyo na nagrywarki DVD w wersjach OEM. Według doniesień ze strony lokalnego przemysłu ODD napędy miałyby trafić na rynek w czwartym kwartale tego roku. Choć żadna ze stron nie potwierdziła jeszcze tych informacji wszyscy producenci rynku optycznego są zgodni, że jest to wysoce prawdopodobne. Przyczyna jest prosta, od dawna Lite-On i Sanyo są dobrymi partnerami biznesowymi. Źródło: DigiTimes.com" cdrinfo.pl Tak więc kolejny Liteon pod nazwą kodową Sanyo :D Niedługo jedząc na śniadanie płatki "Nestle" Przez przypadek na dole pudełka zauważymy napis: "Wyprodukowano dla "Nestle" - LiteOn ^_^ |
Jeżeli jeszcze nikto o tym nie pisał :nie:
To jest już nowy bios Official od Liteona VS0B :D A jeżeli już ktoś pisał To LOL dla mnie :smutny: |
czekam właśnie na zakupione poprzez Allegro w okazyjnej cenie płytki Verbatim DVD+R DL 8.5Gb. W poniedziałek najpóźniej zamieszcze wykresiki z kprobe, zobaczymy wtedy jak sobie radzi lin vs win z DL ;)
btw. u mnie najlepiej się sprawdza bios VS0B. pozdrawiam wszystkich forumowiczów :piwo: |
bardzo ladne wykresiki tylko pozazdroscic :)
|
Cytat:
w wolnej chwili powtórze testy na najnowszym kprobe... szkoda, że (jeszcze) nie ma takiej aplikacji natywnie dla linuxa. |
pieknie widze ze linuks robi to stabilniej niz winzgroza :)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
witam!
ja nagrywam pod linuxem używając ... - dvd+rw-tools-5.21.4.10.8 (aplikacja do zapisu) - k3b 0.11.17 (frontend) ... na nagrywarce DRW-2s81 (OEM LITEONa) @ LITEON SOHW-832S VS0B. poniżej zamieszczam 2 screeny z kprobe. Verbatim DVD-RW x2 nagrana z prędkością x2 TDK DVD+R x4 nagrana z prędkością x8!! w omnipatcherze na stałe włączyłem bitsetting, oraz podkręciłem prędkości zapisu dla nośników TDK01 @ TDK02 aby można było nagrywać je x8. poza tym wg mnie te TDK to najlepsze co można kupić z DVD+R i sądzę, że z prędkością x12 czy nawet x16 też by się pięknie nagrały .... chyba, że się myle (lecz wątpie) ;) |
Cytat:
|
no ale mowia ze kprobe jest nie wiarygodne ;)
|
Cytat:
Wyniki testów są prawie identyczne jak u Ciebie, co może świadczyć o tym że napędy Lite'On są powtarzalne (płyty zresztą też). Płyty Verbatim DVD+R x4 bez opakowania kupuję po 2,70 zł (cena przystępna). http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=11098&stc=1 http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=11099&stc=1 |
kolejna verba4x palona 8x Clonedvd2 + nero speed
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:16. |