![]() |
no zauwazylem :]
|
Kprobe kłamie ? a może zrobili pod niego firmware ?
Mam taką płytke Vakoss -R x2 paloną x2 kod chyba GCC001, wyniki w Kprobe w PI srednio 40-50 PO max 4. Ta płytka odmawia odpalenia się na stacjonarnym DVD u kumpla (jakiś Panasonic). Płytki z dużo gorszymi wynikami PI 200-250 PO max7 - Msonic (kod ten sam) odtwarzają się bez jakichkolwiek zająknięć. Tego Vakossa wypalilem jako jedną z pierwszych płyt jeszcze na orginalnym USOJ chyba, wyniki wtedy były dużo gorsze bo na poziomie PI 250 PO max 7 a teraz tak jak napisałem na początku. Więc jak to jest ? przecież raz nagrana płyta nie powinna się tak diametralnie różnić. Może ludzie z litka spreparowali te nowe firmwary pod Kproba żeby zwiekszyc sprzedaż ? Przecież oni sobie doskonale zdają sprawę że bardzo wielu ludzi testuje Kprobem. Mam po prostu podejżenia co do odczytu, a jak jest naprawde z jakością palenia ? Coś tu w każdym razie nie gra.
|
slawekj i jak tam wilgotnosc w kompie? :D
|
Odnośnie wykresu kolegi IGX. Na dolnym wykresie końcowa pozycja scanu to 200078, co odpowiada dokładnie 5,5% całej zapisanej płyty DVD. Czy ja się mylę?
|
Cytat:
|
a przy 1% to juz bedzie miodzio.;)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
to chyba nie odpowiada długości płyty bo tu mam deko mniej a wierz mi, że jest prawie cała zabita |
Cytat:
Tak plyki diametralnie beda sie roznic nawet na tym samym kodzie nosnika nawet sobie niewyobrazasz jak moga sie drastycznie roznic juz temat Verbatimow przerabialem |
Turboni dlaczego ostatnio nie zamieszczasz testów KProb'a. Czyżby 832S był gorszy od 812S którego miałeś wcześniej? :>
|
Cytat:
:D |
Cytat:
|
wlasnie zastanawiam sie nad verbatimkami wyjda okolo 3-3,50 za sztuke ale musze kupic sztuke i zobaczyc jak bedzie sie palila
|
Cytat:
----------------------------------------------------------- Zdecydowanie tak zrob |
Cytat:
Aktualnie wziąłem jeszcze pięć innych (nagrane w całości) Po nich zrobię 3 VERBATIMY i zamieszczę wyniki.... |
To dawaj wykresiki :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:21. |