![]() |
zaznaczyles ostatnia opcje w omni ???
|
Odp:
1. VS08 2. do 812S 3. omnipatcher 1.3.10 co mogło pójść nie tak i co z tym zrobić żeby chodziła normalnie jako 832? |
Cytat:
2. Do czego wgrałeś? 3. Czym wgrałeś? ??? Widocznie jednak nie tak poprawnie go wgrałeś :nie: Skoro jest tak jak mówisz :D |
help! wgrałem poprwanie BIOS i walnąłem resecik. nagrywara ładnie się wykrywa ale cały czas pali się pomarańczowa dioda i nie czyta rzadnych płytek! co robić! pomóżcie!
|
Okej już sie dowiedziałem :) Wszystko co trzeba to Mtkflash 1.8.0.1 wrzuca sie go na dyskietke razem z biosem i odpala komendą: MTKFLASH 3 W /M xxx.bin (zamiast xxx wpisujesz nazwę ściągniętego pliku FW, a liczba 3 to dany kanał na którym jest nagrywarka) i wszystko zadziałało.
|
Dzięki @legion. Powiedz mi jeszcze czym to najlepiej wrzycić i czy spod windowsa to moge LTNFLASHem a jak nie to co dokładnie wpisać w mtkflashu w dosie bo bo nie moge tego ruszyć :(
|
mozesz bez problemu:)
|
@Legion ten bin co dałeś na forum to moge do 812 wrzucić bez problemy czy nie?
|
Ilość załączników: 1
Platinum DVD+R x8 palona X8 w Clone DVD2
|
I tylko, żeby nie było :D
Wersja bardziej optymistyczna :taktak: Verbatim x4 DVD+R burn x4 832VS0B :spoko: |
Ciąg dalszy Official VS0B
Wersja mało optymistyczna Platinum x8 DVD-R burn x8 832VS0B Dodam tylko, że "minusy" i Platinumki zawsze u mnie słabo :tak!: |
Aha, sorry trochę jestem dziś zje..ny, więc wybacz :przybij5:
|
Cytat:
|
No chyba przesadzasz jak mam tym sposobem uwalić Litka? Zawsze tak robię i jest git :peace:
|
Ilość załączników: 5
@Ricki ale nie wszystcy potrafia a twoja metoda to krok do uwalenia litka;)
Tu jest bin oficjalny mojej kombinacji standartowej:) : |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:40. |