![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Ktoś mi tak mówił o tych błędach :taktak:
|
Ale to by miało cens z tymi PI. Porównaj wykres TDK do Gigamaster :D
|
To jest plytka Vakoss slim za 2.49zl z Leclerca.Mysle ze nie jest tak zle zwlaszcza ze wszystko bez problemow zgrywa sie na dysk :mruga:
|
Esperanza +R x4 za 1,80zł. 812@832 VS08. Wyniki, mówiąc delikatnie, takie sobie ale płytka śmiga bez mrugnięcia :-)
|
Witam
Powidzcie mi na dzien dzisiejszy, ktory bios wybrac do 812, bo nie moge sie juz polapac w tych testach. |
Vincent no to ja pokaże moją.
Esperanza DVD-R 4x palona 4x na 832S :D |
Cytat:
poprobuj powgrywac rozne biosy wypal plytki i zobacz, ktory daje Ci najlepsze rezultaty i plytki wypalone na nim chodza bezproblemowo w stacjonarkach i kompach P.S. "X", "Y", "Z" to tylko przykladowe wpisy nie biosy |
Cytat:
I jeszcze jedno, nie robcie konwersji wykresow z kprobe do jpg bo wiecej zajmuja, wykres w png zapisany od razu z kprobe zajmuje ok 11/15 KB a wasze od 60 do 100 |
Cytat:
Chyba będę musiał popracować nad temperaturą powietrza no i naturalnie nad wilgotnością powietrza ;p |
Bulkpaq DVD+R 4x palona 4x :taktak:
Na Bulkpaq DVD-R jest podobnie. |
Ilość załączników: 2
Cytat:
Oto ta sama płytka sprawdzona dwa razy. Wyniki się "troche" różnią :banan: |
A teraz kosmiczna płytka sony -RWx1 palona x2. polecam :spoko:
Chyba brakło skali w kProbe :rotfl: |
Cytat:
|
Wypalilelem dane ISO z predk x2 na Verbatimie DATA/VIDEO dvd-R printable w zwyklym grubym pudelku. No i jak widac koncowka jest tragiczna, jakie beda konsekwencje tego (dane zczytuja sie na dysk bez problemu ze stala predk 5 MB) ? CHcialbym za 4 lata moc odtworzyc te dane, czy wyyjarac ponownie te dane na innym nosniku?
http://zmigrod.jarsat.pl/~hacek/dClipyZrezur_1.PNG |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:22. |