![]() |
Cytat:
|
Sprzedaje tego Thomsona DTH220E :taktak: Chce ktos kupić :D
|
Ilość załączników: 1
Hmm qrcze jak widze wasze wyniki to az mnie krew zalewa. Zobaczcie moj wynik nagranego Platinum8x palone 4x. :help:
|
Nagrywara na serwis jak nic :taktak: To przy 8x nie mam błedów PI powyżej 20 :D
|
A czy napewno miales wszystko powylaczane w czasie nagrywania i sprawdzania ??
|
Yyyy no powiedzmy ze nie ;p Dc++ i jeszcze jedno dc++ i GG no i Panda Platinum Antyvirus. Hmm to mam zawsze przy starcie :mruga: wiec wsio wylaczyc mowicie bo to moze byc przez to ???
|
Pawelblu u mnie chodził Azureus, który sciagał 3 gry, gg, i takie inne i widzisz jaki jest wykres :taktak:
|
Ilość załączników: 3
Proszę o jakiś komentarz odnośnie dodanych załączników.
Nagrywałem dzisiaj pięć świerzo kupionych płyt przy okazji zmieniając bios nagrywarki z VS0A VIp edyszyn na Vs08 i okazało się że płytki o wiele lepiej wyglądają na starszym biosie niż na nowszym.Jedyne co to na starszym biosie nie mogłem tych płytek nagrywać x8.Czy to jest normalne ? Ps Płytki Proformace x4 palone x4 i jedna palona x8 |
u mnie tez chodzi ze 6 programow przy starcie systemu i jakos nagrywa dobrze
|
To wszystko ma znaczenie. Podczas wypalania i testow staramy sie zachowac jak najbardziej przyjazdne warunki i wylaczamy wszystko co sie da.
|
Pisze jeszcze raz o tym bo kiedyś nie uzyskałem żadnej konkretnej odpowiedzi. Czy faktycznie płyty są lepiej nagrywane po zmianie eepromu na ten od Zebry niż na oryginalnym eepromie tylko ze zmodowanymi biosami ( 812@832) ??
|
Cytat:
|
A ja mam dosc lamerskie pytanie(dopiero zaczynam przygode z DVD).Ktore bledy w Kprobe sa gorsze PI czy PIF.I jaka gorna granica jest tolerowana .A no i jak sie ustawia w Kprobe ze macie takie podsumowanie na gorze :D.No i wkoncu jaki bios teraz najlepiej wybrac mam 832s i odrazu zmienilem na VS0A ale jak warto na inny to podajcie na jaki.Bo juz mnie wszyscy tak zakreciliscie ze nic nie wiem :D.Thanx za pomoc
|
Cytat:
ad.2 Granica to PI=280 i PIF=4. ad.3 Jest taka dyskietka na górze, dzieki niej zapisujesz wyniki. ad.4 Zostań przy VS0A To chyba wszystko :D |
Cytat:
PI - bledy parzystosci wewnetrznej PO - bledy parzystosci zewnetrzej Czyli bledy parzystosci wewnetrznej okreslaja jakosc nosnika a bledy parzystosci wenetrznej jakosc nagrywarki - nie sadze :blee: Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:16. |