![]() |
mam takie pytanie, odniośnie KProbe, nie chce zakładać nowego wątku a znaleźć odpowiedzi jakoś nie mogę:)
chciałbym wiedzieć jak powinien wyglądać wykres z KProbe aby można go było uznać za prawidłowy:) zaktualizowałem sobie przed chwilą bios z 812s@832s i nagrałem jedną płytkę ESPERANZA DVDR 8x moglibyście mi dać jakiś link lub wyjaśnić jak powinien wyglądać wynik testu :D wielkie dzięki ps. jak się dodaje załączniki?? przycisk ZARZĄDZANIE ZAŁĄCZNIKAMI nie działa :( |
A może ktoś ma fabryczny 832S?
|
Cytat:
|
Cytat:
VS0A widze ale z jakimi opcjami omnipatcher-a wgrales ?? moze cos tu by poprawil POzdrawiam |
Test Verbatim +R 8x palony 8x. Cena 7zł. Też Mitsubishi, jednak słabiej od HP.
|
Cytat:
|
na VS0A widze lepiej nagrywa platinium 8X
|
Cytat:
|
Do nagrywania 8x najlepsze są HP8x. Cena 15zł. Drogie, ale jak się wypalają!
|
no nagraklem
Ilość załączników: 1
nagrale plytke platinum DVD+R 8X z predkoscia 8X a to wyniki
|
Test Verbatim+R DL na VS0A.Plik filmowy ISO 6,75 GB.
|
czy jak mam VS08 ( oczywiście 812@832) to mogę od razu wgrać 812S@832S_VS0A_Vip_Edyszyn ??
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
ja palnolem przed chwila Verbatima DVD+R i odrazu tescik Kprobe ALE UWAGA MOZE i cos jest z tymi DVD+R 2 stacjonarne Panasonic nie czytaja tej plytki a wyniku jak widac oki(Kprobe) sytuacja opanowana ale mam wrazenie ze dluzej sie czytaja nim zatrybia wszystko sie czyta i jest oki. |
Płytki na których podaje bład kalibracji to
EMTEC'i DVD+R Manufacturer ID: OPTODISC OP1. Na EMTEC'ach ale DVD+RW nagrywa bardzo dobrze. Nie wiem co jest grane... Czyżby ten firmware nie obsługiwał tego producenta? Ps.: jadę po jakieś inne płytki... może mój palnik uwziął się na EMTECi... |
Cytat:
no nie koniec jak to nisnik wlozyles (Producent) wyzej poczytaj jak wrocic na 812 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:04. |