![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
i wynik |
"Chwilę" mnie tu nie było i chyba mi coś umknęło. Podczas mojej ostatniej wizyty na forum wszyscy zgodnie twierdziliście, że bios VS0B jest gorszy niż VS0A. Teraz natomiast widzę dużo postów zachęcających. Czy codeguys lub litek cos zmienili w VS0B???
|
Cytat:
:D |
Cytat:
a nie mowilem ze sa dobre :D Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
wymienilem tasme ATA na inna i jeszce ten biosik lub ta wersje ale za chwile inna tylko sie wyprodukuje VERBA tu juz nie tak pieknie tam na tamtym wykresie jest tylko 3.45 gb |
Cytat:
A jak zmienić strategie zapisu to ja mniej więcej wiem,jest dość intuicyjne.Bardziej zależało mi na info co to daje ewentualnie co można popsuć zmieniając to. |
Cytat:
Cytat:
strategia polega na tym ze mozsz dla danego nosnika zrobic taki myk by sie palil dokladniej i lepij niz teraz np. verb4x mozesz wypalac nie 4x tylko 8x itp lub wolniej to zalezy jaki nosnik uzyjesz :D |
Legion wpdanij na mała imprezkę z non2.0 w temacie "Nie kupujcie nagrywarek litka" :taktak:
|
Cytat:
|
witam, przepraszam za pytanie, ale siedze teraz na modemie z tpsa i wiecie... koszt, zanim przeczytam wszystkie posty to strace majatek, moje pytanie brzmi:
Czy ktos juz 812s@832s wypalil jakas plytke D-L - dziala czy nie? Mam 812s z kwietnia, bios: 832S.VS04.patched-812S@832S.auto-bitsetting.exe dzieki i jeszcze raz sorry ;- ) |
dziala bez problemu wypalnie dl:D
|
o super, czy warto wgrywac jakiegos nowszego biosa? dodam ze biosa od 832s wgralem dopiero jakis miesiac temu, od tamtego czasu wypalilem ok 30 plytek dvd-r marnej jakosci :P oraz kilka cd-r i cdrw i wszystko lata bez problemu nawet na stacjarnych dvd, przed @832s tez bylo wszystko ok (kupilem ja pod koniec maja) jescze raz thx :)
|
wgraj sobie VS0B oficjal w moim podpisie jest do pobrania:D
|
Cytat:
U mnie BookType działa bezproblemu na tym samym biosie :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:41. |