![]() |
Cytat:
jak potestujemy cos wiecej bedziemy mogli sie juz upajac ale chyba jak narazie nie jest zle i idzie ku lepszemu a i pare cennych rad kolegi - slawekj - sie przydalo :spoko: :piwo: |
Cytat:
---------------------------------------------------------- to panowie za to zdrowie:piwo: |
Cytat:
na zdrowie:piwo: mysle ze sie nie rozczarujemu po dalszych testach :piwko2: :piwko2: |
A kto Litka nie kupuje niech popatrzy i żałuje. Zawsze można zdanie zmienić.
Po co pytać jaki napęd? Litek czyta i wypala a na koniec :piwo: stawia. :taktak: :) |
ooo slawek widze ze ladnie rymujesz
:piwo: |
ciekawe dlaczego większość ludzi pali na DVD + R... otórz zawsze mi się wydawało że mój lite on lepiej pali na minusach... jakoś tak zawsze wykresiki szybciej, szybciej się płytki nagrywają i jakby jakość lepsza... czytając te tematy wydaje mi się ze to złudzenie. ale własnie wszystkie płyty jakie mi się żle spaliły to plusy, pamiętam jakieś dwa PHILIPSy, jeden VERBATIM, i ze 3 shity... natomiast z minusami nigdy nie miałem problemów... wolę minusy :) a skąd upodobanie do plusów?
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
DATEX z innego cacke 25 i juz inny do 97 % w Kprobe wszystko w normie a pozniej jak oszalaly pnie sie wynik do gory
a dodam ze to z innego (paka 25) takze to loteria |
ale i tak niezle :D
|
ludzie skad macie ten programik ???
|
Cytat:
|
tak o te wykresy
-edit ok nie trzeba juz pomogl mi turboni i wielkie dzieki pozdro :papa: |
Ilość załączników: 1
Bulkpaq DVD-R 4x palona 4x w CloneDVD2 :taktak:
|