![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Pali lepiej niż VS0A Choć u mnie np. lepiej palił VS08 niż VS0A :mruga: Musisz to sprawdzić sam Każdy egzemplarz potrafi mieć fochy Chyba, że partie płytek są tak różne :O |
Ilość załączników: 1
ta sam plyta co wczesniej ale widze ze to nie wyjatek :D
platyna8x palona 8x :D |
Cytat:
|
Legion ładnie ci się platynki wypalają :D
|
DVD+R , MBIPG101R03 [Moser Baer India Limited] bay DATEX
|
Cytat:
I jeszcze jedno.Po wczytaniu biosu Bartka omni pokazuje pierwszą opcje aktywną "Increase DVD+-R/R9/RW reading speed to 8x" ,natomiast przy biosie Turboniego opcja ta jest nie podświetlona.No i czemu ta compare sie różni cholerka.Do tej pory co bym nie wgrał,wszystko było oki :( |
Ten sam flimek inny DATEX
mam 4 paki 25 ale sa wymieszane plytki 4 rodzaje( rozosnaje po cyferkach w srodku pierscienia) i te zdecydowanie najlepiej sie sprawuja |
ladnie nawet bardzo ladnie :)
|
Cytat:
Cytat:
uzywac go w 812 to powinienes odznaczyc 1 opcje i koniecznie ostania :D i napewno powinno dzialac :D |
A więc polecane nośniki do 812S/832S to:
Verbatim, TDK, Platinum, Dysan, Datex (dzisiaj dołączył), Memorex, Esperanza, Bulkpaq To widać po wykresach :D |
zeby bylo wszystko jeszcze test nero traxdaty dvd+r dl palonej na 832 bios vs0e nero 6.6
|
płytka TDK palona na 451s_832s z biosem VSOA i co na to powiecie?
|
[QUOTE=legion]datex is :spoko: ile te plytki kosztuja tak apropo:D
Aż 1.20 pln :piwo: |
plytke sprawdzilem na dvd-romie LG ktory jest juz dosyc leciwy i w dodatku nie czyta formatu +r.
plytka byla nagrana z booktypem jako dvd-rom i ten bez zajakniecia ja przyjol i plytka chodzi w nim :spoko: wiec jest wszystko super :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:53. |