![]() |
Cytat:
|
Poswiecilem z 2 godzinki na przeczytanie calego watku :) , moze ktos zrobi podsumowanie , oplaca sie kupic ta 812 z kwietnia i wgrac nowy biosik ( i ktory wkoncu ?? ) ?? czy nie ??
Pozdr Rush |
tak,tak wiem..sprzet testowany laboratoryjnie i wilgotnosc powietrza przy P4 jest niezastapiona dla litkow
jesli chcesz dalej prowadzic taka jalowa dyskusje to prosze bardzo,ale nie pisz takich bzdur a moze by tak te zlote mysl podeprzec jakimis faktami ??,gdzie linki z powazanych serwisow traktujacych o sprzecie ?? Wszystkie madre glowy nie mogly wpasc na fakt ze wilgotnosc powietrza jest niezmiernie wazna nie tylko dla pani od pogody. FAKTY,LINKI - tylko o to prosze.Zlote mysli zachowaj dla siebie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
sorry ale snujesz tutaj takie opowiesci wigilijne ze juz niechce mi sie tego komentowac |
to po co pionieer wyposcil nagrywarke x16 + x4 DL ?
|
Cytat:
W chwili obecnej Firma LiteOn jest największym producentem urządzeń optycznych a nagrywarka od 812s jest wzorem dla pozostałych firm. Stąd tyle klonów znanych producentów. Pozdrawiam. |
zaczolem czytac ostatnie posty i widze ze i teraz do palenia i testowania plytem trzeba miec odpowiedzi sprzet ( ^_^ wdodatku markowy !!! i najlepiej abybyl na INTELU i tak dalej). Nagrywarka ma swoje wymagania (co jest podane na podelku) i nie ma znaczenia co masz byle bys mial spelnione te minimum i musi palic bez zajakniecia. (A tak apropo wontku VOBIS - komputery przereklamowane i wdodatku drooogie, leca na opini sprzed paru lat kiedy nie bylo wyboru zaduzego, placi sie chyba za napis na obudowie).
|| |
nie czepiaj sie chlopaka,to jego problem czy plyta bedzie chodzila u jego wnuczki czy tez nie
nie od dzis wiadomo ze litki bardzo lubia dobre nosniki (TDK,Verbatim),ale gdzie jest napisane ze jak cos zle wyglada na wykresach kprobe'a to automatycznie nie bedzie dzialac w stacjonarnych odtwarzaczach ?? ...no wlasnie...nigdzie :] sam nagrywam na platinumach dvd+r x8 ba sa niedrogie a na tym samym nosniku co drozsze plytki BaGRoS,wykresik bardzo ladny :mruga: |
Cytat:
|
[QUOTE=djetc]
Cytat:
tak,mam bo ich zestawy to buble dobra rozwine mysl... przykladowy zestaw z ich gazetki : P4 3GHz Prescott - drogie badziewie,sporo wolniejsze od starszych Pentiawek na starszym jadrze Northwood plyta :MSI na VIA PT880 - ta plyta to kolejna pomylka grafa : R9200SE - tragedia,64bit magistrala pamieci,kastrat na calej linii pamiec :256MB DDR - litosci,512MB to juz minimum w tej klasie !!! (pewnie jeszcze jakis nołnejm i to jest zestaw za 4888zl !! mam pisac dalej ?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:09. |