![]() |
Ilość załączników: 1
Cytat:
i TDK ale powtorze test |
Cytat:
i nero |
Cytat:
|
Cytat:
Do Polski napływa coraz większy chłam Nawet od markowych producentów :\ Firmy jadą na swojej renomie Zamieszczałem już co prawda w przyklejonym o nośnikach Ale w związku z tym zjawiskiem i u ciebie Zamieszczam raz jeszcze TDK DVD+R x4 burn x4 832VS0B(Liteon) |
Do Polski napływa coraz większy chłam tak to prawda
i juz wiadomo dlaczego cenny spadly TDK DATEX is the BEST |
Cytat:
|
Cytat:
a u mnie dalej DATEX gora :piwo: |
Cytat:
DATEX przeszedl sam siebie |
super:D
|
Cytat:
http://www.republika.pl/woleekk/ |
Cytat:
Zobaczcie kto robi te Emteki !!! :O Kiedyś pracować w tej firmie to był obciach :nie: A teraz każdy chce się tam dostać :taktak: I to w dodatku polska firma :spoko: ^_^ I co za jakość :wow: |
nie ma to jak mpo :D
|
Pytanko o biosik !
Witam serdecznie wszystkich .Mam pytanko który najlepiej pali mam obecnie 812s@832s VSOA czy wgrywać najnowszy 832S.CG3E.patched-cf.Dzięki z góry wszystkim za odpowiedzi Pozdrawiam . :peace:
|
Cytat:
Ja na spatchowanym biosie CG3B działam juz od kilku miesięcy. Nie ma z nim żadnych problemów. Pali płytki szybciej. Lepiej czyta nie markowe płytki. Jest o wiele mniej błędów. Ale coś kosztem czegoś. Zauważyłem ze o kilka sec dłużej wypalają sie zwykłe CD no i ich odczyt (jeśli jest CD porysowana) też się nieznacznie pogorszył Ale i tak polecam. :peace: |
Cytat:
Najnowszy to VS0E Niestety jeżeli chodzi o wyrokowanie To dopóki nie sprawdzisz - dopóty nie będziesz wiedział U każdego dany bios różnie się potrafi sprawować Jeżeli o mnie chodzi - to używam VS0B od Liteona I też jestem zadowolony :taktak: Wyniki na forum :czytaj: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:49. |