![]() |
Cytat:
Problem z innei beczki.Po wachlowaniu biosami doszedłem mniej więcej do tego co dla mnie dobre.Do nagrywania.ALE........ Spawarka żle CZYTA końcówki płyt.Zapisuje dobrze,wszelkie wykresiki może nie rewelacyjne,ale w normie.Tym czasem przy odtwarzaniu filmu dvd nagranego na dvd-r verbatim wychodzi pikseloza.Na końcu filmu,jakieś 5 ostatnich minut.Oczywiście testowałem na wielu płytach i filmach i jest to samo.Te same płytki w LG chodzą bez zarzutu.Na stacjonarkach wszelkiej maści też.Jakieś pomysły ?? |
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Wszystkim którzy mają problemy z prawidłowym nagraniem płyt polecam zmiany strategii zapisu. Nwet niekonieczne jest włączanie opcji force fallback, bo ja osobiście wole nagrywać w x4, mam większe zaufanie do płyt tak wypalonych że dłużej wytrzymają. Przedstawiam tu wykresy =płyty DVD Verbatim Pastel TY01 obie nagrane do końca tymi samymi danymi w w jednej z nich strategia oryginalna T01 a druga zmieniona na T02. Żadnych dodatkowych opcji nie uruchamiałem. Wyniki przedstawiam dla ludzi, aby nie musieli tracić kilku dni na kombinowanie czytanie i zastanawianie się czy oddać nagrywarę do servisu. Do dzieła.
|
Ilość załączników: 1
verba4x(z czarnym napisem :D) nagrana 8x cloneDvD2 :D
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
------------------------------------------------------------- az sie oko cieszy tylko ocena jakosci lekko zanizona |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie ściągaj! :nie: Look At THIS :czytaj: :cisza: :D |
Cytat:
Pytanie: Czy zmienialeś strategię zapisu tej płytki z MCC002 na MCC003 ?Wykresy bardzo ładne. Nagrywara chyba ''Golden Edytion" ;) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
BTW A mailik doszedł? :idea: :czar: |
co wy tam mailujecie ja tez chce dostac maila :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|