pawelblu |
20.08.2004 22:35 |
Cytat:
Napisany przez legion
dzieki kolego ze liczysz mi posty ale prosze cie jak masz problem z tym to wyluzuj sie nie pisz o moderatorach po co chlopaka zawracac glowy w wakcje
a tak po drugie jak ci sie to nie podoba to twoja sprawa mozesz naslac na mnie moderatorow i dadza mi ostrzezenie
jak narazie nie wiem czy czytales ze odpowiedzialem ludzia przyciskajac guzik cytuj moze niewiesz gdzie sie on znajduje :)
|
Chyba mowimy o troche innych poziomach. Ten przycisk jest dla ludzi ktorzy umieja sie nim poslugiwac. Moze pomimo upierania sie przy swoim bedziesz w stanie przyjac troche wiedzy.
JAK NAPISAC POSTA Z KILKOMA CYTATAMI :
wsickasz odpowiedz z cytatem piszesz piszesz, ale nie wciskasz publikuj tylko zanaczasz wszystko i naciskasz crtl+c. Potem klikasz wstecz, wybierasz drugi post ktoremu chcesz odpowiedziec na poczatku wklejasz to co skopiowales piszesz odpowiedz do nowego posta i jak chcesz jeszcze wiecej cyctatow to kopiujesz to co masz cofnij itd. OTO PRZYKLAD :
<poczatek przykladu>
Cytat:
Napisany przez Turboni
@legion jak tam dzisiaj tradycja obowiazuje :piwo:
|
tak tradycja obowiazuje.
Cytat:
Napisany przez mensir67pl
ale tylko dvd+r np.Traxdata 8x jest na tym podlozu
:spoko:
|
Dokladnie tak.
Cytat:
Napisany przez Magda
Z tego co pamietam to zamieszczane tu wykresy Riteków były niezłe. Jak znajdę jakiś film to nagram i zobaczę. :)
|
Tez lubie riteki, szczegolnie stare platinumy +R x4 z cake 25 szt.
<koniec przykladu>
Jezeli napiszesz posta wczesniej i chcialbys cos dodac to uzywasz przycisku edytuj.
|