![]() |
Artik! I tak po tym co mu napisałam w 2355 koleg± moim nie zostanie! :) Ale nie pozwolę żeby tu jaki¶ znajda na nas wyzywał. ;)
|
no magda wypije za ta wypowiedz. masz u mnie duzego gingersa :)
|
ale bez sens 40 to prawie dwie paczki memorexow to juz wole je posklejac by miec dwie warstwy ^_^
|
ale nie musisz po sklejeniu wstawac i zmieniac plyte na druga strone. :)
|
Cytat:
|
a co to kółko różańcowe, czy wzajemnej adoracji(libacji) :D
tamten "misio" nie nadawał się na przyjaciela Magdo! (miał pewne defekty w psychice, wypijmy za jego terapeutę) :) |
:piwo:
|
no warto wypic i za to :piwo:
|
A może tak pare wykresików to jutro - dzisiaj się nikt nie obrazi :piwo:
|
ja rowniez :papa:
musze wstac rano ale na odchdne :piwo: |
Cytat:
|
a co z konkursem na najbardziej zeszmacon± płytę? :D
przydaliby sie sponsorzy na nagrody np. 1000 płyt tej firmy co takie buble wydała :D |
tak jest :piwo: ja tez musze rano wstac i samochod postawic u blacharza bo wczoraj gosciu skasowal mi caly blotnik
|
Cytat:
@magda a ja tak bardzo chcialem zostac Twoim kolega, zalamie sie po prostu :D :rotfl: prosze, prosze, ledwo toto 100 postow nastukalo (i to jakze istotnych w swej tresci) a juz tak sie szarpie :D Dziecko, a co Ty masz do "nie pozwalania"?:rotfl: , jak zechce to bede wyzywal, wolny kraj, jak sama napisalas wiec bede pisal co mi sie podoba. @reszta_ponoc_facetow bronic pani, geantlemani :D wpadne jutro, posmieje sie bo skoro nie ma tu merytorycznych tresci to przynajmniej rozrywke na jakis czas bede mial :D |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:53. |