![]() |
Witam szanownych forumowiczów.
Mam pytanko odnośnie najnowszych sterowników do nForce paczka 5.03, czy one sprawiaja jakieś kłopoty z litkiem 832. Chodzi mi dokładnie o sterownik IDE? |
[BaGRoS]Odczyt x4 dla tych palonych x8?
Standard ilości błędów ustalono przy założeniu odczytu płyty z prędkością 1x. Niestety, taki przeprowadzony test trwa stanowczo za długo, więc przyjeło się używać prędkości 4x a same kryteria jakości przenieść bez zmian. Ustawiamy więc wartość 4x. |
Odczyt x4 dla tych palonych x8?
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
:mruga: |
Znamy już testy płytek x4. Proponuję teraz testy VS08 płytek x8 i palonych x8. Która będzie najlepsza?
|
Cytat:
W chwili obecnej w ogóle nie powinno być błędów C2, zważywszy na coraz lepszą korekcję błędów w napędach - bo z jakością płytek to różnie potrafi być Zdarzają się - to fakt, ale zazwyczaj to tłocznie takie jak Plasmon, Machinary S.A. itp. W każdym bądź razie cennych danych takiej płytce bym nie powierzył :nie!: |
Cytat:
Dzięki za odpowiedzi |
Cytat:
|
do mensir67pl
a kiedy nagrywany ??? :spoko: |
Test Kprobe GIGAMaster DVD+R (nosnik AML) niezly wynik
:spoko: |
Cytat:
Błędów C2 nie było wcale, ale może przy CDR nie ma, nie wiem... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czas nagrania na 812S@832S
Witam,
Czy to normalne ze nagranie na DVD RW esperanza w nero 700 mb danych przy firmware 812S@832S Omnipatcher full opcja zajmowalo 40 min. Oraz w nero pasek Used bufor lelvel jest na 100% a pasek bufer level jest na 6% i tak stoi oczywiscie plyta jest nagrana ale wczesniej bufor level byl na 100 i used level byl na 100% pytanie moje brzmi czy wszystko jest ok. Dzieki za odpowiedzi. |
U mnie VS08 wypala poprawnie.
Plik 624 MB x10 TDK-RW |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:04. |