![]() |
No ale te Twoje biosy, to nie są BIN. Plik nie ma rozszerzenia. Ani LtnFlash, ani Omnipatcher nie chce ich łyknąć :(
|
no wypakowales te biosy:)
napewno dzialaja i sa tam biny cos zle robisz |
No kurde, wypakowalem archiwum i mam plik. W Total Commanderze pokazuje mi, że plik nie ma rozszerzenia. Omni go nie chce przyjąć. Sam nie wiem co psuje.
Jak coś to moje GG to 187930 - możesz się odezwać jak Ci się chce :-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Masz 812@832 czy oryginalny 832? :idea: |
Cytat:
|
Cytat:
Aby wchodziły biosy oryginalne litka musisz mieć zmodyfikowany eeprom przez ZEBRE :taktak: |
Ilość załączników: 2
Cytat:
Ale żeby było jasne to diode migającą zlikwidowałem przez powtórne wgranie biosu @legion2.Nadal jednak nie podoba mi sie nagrywanie.Ponieważ Kprobe robi u mnie na xp ekran śmierci to wykresiki ma z nero :( Tak to wygląda na biosie @legion2,płyta verbatim dvd-r x4 palona x2 http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=11777&stc=1 A tak verbatim dvd-r x4 palone x2 na biosie @legion http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=11776&stc=1 |
zmien predkosc na x4 i zrob jeszcze raz testy
|
ta nagrywarka woli plusy :taktak: albo tak jak mowi turboni:) bo ustawiles na max a powinno byc 4x
|
Ilość załączników: 1
Nagrałem dzisiaj kolejne płyty z filmami DVD-video (archiwizowane filmy z VCR-VHS) w Nero (tylko kopiowanie). Testy wg. mnie wyszły na dobrym poziomie, niemniej na tym forum widziałem już lepsze. Może Bios VS0B Codeguys'a na tyle pozwala w mojej 812S@832S.
Oto płyta Verbatim DVD+R x4. |
To samo zarchiwizowałem na płycie TDK DVD+R x4 i poniżej przedstawiam wynik testu. Obie płyty czytają się bez problemu na stacjonarnym DVD.
|
Po zmianie prędkości odczytu jest jeszcze gorzej.Tak jakby "czym szybciej tym lepiej " :O
Z ciekawości zrobiłem jeszcze coś takiego:Verbatim x 4 palony x 4:Ciekawostką jest to że liteon na którym jest to palone ma potężne kłopoty z odczytem tej płyty.Pikseloze przy szybkich scenach na końcu filmu robi.Natomiast dvd LG w tymsamym kompie odtwarza to bezbłędnie.Stacjonarki też. Nie wygląda to dobrze wcale.A płytek w minusie mam jeszcze z 50 szt także musze je spalić i dopiero na plusy moge przejść.Spróbuje powrócić chyba do 812 :( I jeszcze jedno.Może mi ktoś powiedzieć czemu Kprobe robi u mnie ekran śmierci ?? Wersja 4.2.4 ?? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:16. |