![]() |
Cytat:
Espera... trudny temat ale jak sam wspomniales ma kilku producentow, pale na nich juz od kilku miesiecy(tylko 8x) i zawsze mam MCC, wiem ze 4x sa z AML :) |
Cytat:
|
ja mam cztery plytki -R od espery, wykres kprobe podobny do twojego, ale plytka u mnie dziala i u kumpla tesh - wiec sie nie przejmuje
|
Cytat:
sprawdze nerocd speedem etc |
a dziala ci w stacjonarce bez zaciec pod koniec ??
jak tak to dobra plyta :D |
esperanza DVD+R AML x4 palona WinOnCD 6 naped orginalnie 832S CG5G
testowana jak widac http://deltaforce.one.pl/~rb/aml.jpg co wy na to, kibel czy znosnie? |
Cytat:
:spoko: eProformance DVD+R x8 Datex DVD+R x4 Dysan DVD+R x8 Platinum DVD+R x8 :\ Mediastore Monarch Hawk |
Verbatim DVD+R 4x printable :spoko:
|
Zdravim kolegy slovany:-))) S jakymi medii mate nejlepsi zkusenosti? Ja s Traxdata DVD+R 4x a Verbatim DVD+R 4x printable. Spatne s Arco Circle DVD+R 4x a Bulkpaq DVD-R 4x. Mam 812@832 CG5G. Muzete poradit nejaky eshop (www?) co ma i obchod (sklep) u hranic Cech (Czeczin, Bialsko atd.).
|
Cytat:
|
Cytat:
wgrywasz bios od codekow do 812 starszy niz najnowszy, pozniej najnowszy ze strony litka i masz znow oryginal 812 :tak!: |
witam panowie jak powrocic do 812 z 832 ?
|
Cytat:
no jakos dam nie doczytalem ze chodzi o cd-rw jak najbardziej ale DVD-RW i DVD+RW POZdrawiam |
Cytat:
w kazdym razie widzialem notke przy ktoryms tam ostatnim relu biosu ze problem z RW zostal rozwiazany |
wlozylem dzis na VS0G cd - rw 16-24 x VERBATIMA do skasowania i kicha
nie kasuje czy to moj problem czy ..... jak u kolegow? EDIT Troszke sie zamotalem to byla cd-rw 32 x ale w pudelku od 24 x ale oile dobrze sobie przypomimam to 32x cd-rw tez na wczenieszym biosie nagrywalem i kasowalem oczywiscie z predkoscia 24 x a co do 32x cd-rw to Benq1620 bez problemow kasuje i nagrywa do 24x a litek wymieka widzi tylko predkosc 16 x nie kasuje - nie nagrywa |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:16. |