![]() |
Cytat:
Widzę, że się międzynarodowe forum robi :D Ale dla Wielkich Guru tego forum to dalej tylko zwykła czatownia :pisze: ^_^ @ka-spel Zobacz jeszcze bios VS0B lub VS08 od Liteona :taktak: Praktyka pokazuje, że nie na wszystkich nagrywarkach biosy sprawują się tak samo :nie: Swego czasu - gdy nie było jeszcze biosu VS0B od Liteona Lepiej nagrywało mi się na VS08, a większości użytkowników na VS0A Dlatego VS0E i CG3B wcale nie musi być najlepszym rozwiązaniem :nie: |
Cytat:
palnik nie czyta ale mam dvd-rom ale pali :) wiec jeszcze jakos przezyje ten miesiac :D |
Cytat:
:) |
wiec nie czyta ale nagrywa :)
ale przyszedl czas na rozstanie :( |
@ka-spel w moim podpisie masz bios VS0B i VS0E roznych wersiach sprobuj pokoleji kazdy :D
--------------------------------------------------------------------------- Cytat:
|
Cytat:
Ricoh DVD+RW (RICOHJPNW11) 1) (http://codeguys.rpc1.org/firmwares/....patched-cf.rar) 832S.VS0E.patched vypalovani 4x PI max. 896, avg. 98,64, total 1720925 PIF max. 208, avg. 2,64, total 46020 2) prehral jsem tam fw VS0Eoficjalny(autobitsetting+force fallback).bin (1048576) vypalovani 4x PI max. 566, avg. 143,50, total 2504334 PIF max. 208, avg. 3,85, total 67185 :\ (( ted zkusim vypalit mensi rychlosti 2x |
Cytat:
|
@turboni
przykre, ale dadza ci lepsza @ostatnie posty w tym watku nie wiem czy 812@832 radzi sobie z Dl, ale wydaj mi sie, ze powinna poniewaz moja 432@832 na CGB3 nagrywa plytki Dl pozdrawiam |
no i litek 832 nie zyje :(
napewno juz nie czyta plyt - nawet orginalow tloczonych sprobuje cos nagrac ale watpie czy sie uda jutro serwis i czekanie 10 dni na plexa 716:) |
Cytat:
|
wszystko zależy od konkretnego modelu (sztuki) jaką masz w domu
|
Dekuji. Jaky je nejlepsi fw? Nejde mi o rychlost, ale o kvalitu zaznamu.
|
Cytat:
MtkWinFlash wystarczy |
Cytat:
omipather uz neni potreba pouzit? |
Cytat:
Juz mowilem ze nie ma roznicy miedzy 812 a 832 to sa te same napedy tak samo zbudowane blokada jest tylko dl w 812 na poziomie firmware wiec kwestja tylko malego zabiegu i dobrania odpowiedniego biosu (ja zawsze uzywam oficjalnego wyciaganego przez litefirm lub teraz bezsposrednio bin od Turboniego) . I raczej nie jest to kwestja fartu:nie: jak to powiedziales bo modowalem znajomym pare 812 na 832 z tego co mi mowili to z paleniem dl nie maja problemow wiec nie rozumiem skad sie biora twoje problemy oraz innych :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:09. |