![]() |
no ja wczoraj wgralem bios vs05... jak narazie plyty sie dobrze pala, ale z DL jeszcze nie mialem do czynienia... ktos wie kiedy wyjdzie jakas poprawka? a moze lepiej wrocic do vs04 i zostawic go w spokoju? wszystko na nim chyba dobrze dziala...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
rozumiem ze na jednych plytkach przy zgrywaniu (orginal DL)na HDD wyklada sie na inny nie??? czy tak ??? przy 2 probach zgrywania(orginal DL)na HDD obie zakonczyly sie sukcesem - czy sa inne objawy tej (usterki) :O a moze to chodzi o wypalanie DL |
No widzisz, to nie jest tak do konca. Na cztery sprawdzane plyty nie chcial odczytac jednaj. Oczywiscie mowa o oryginalnych tloczonych plytach. Jednak po powrocie do biosu VS04 nie bylo problemu z odczytem zadnej plyty, nawet tej ktora na VS05 nie chciala sie zrippowac
|
ja juz sobie darowalem VS05
Flashowalem teraz VS04 + najnowszy Omnipatcher (zaznaczone opcje na fotce) http://www.1000lecie.pl/~vip/VS04_omni.jpg No i teraz Decrypter poszedl gladko :mruga: http://www.1000lecie.pl/~vip/dvddecrypter.jpg Zwroccie uwage na predkosc odczytu ,przy VS05 nie przekraczala ona 4.0x Chyba nie predko zrezygnuje z tego bioska.Wieczorem bede jeszcze wypalal obraz partycji systemowej z GHOST'a na Platinum'ku x8 +R to przepuszcze kprobe'a |
tez mialem ten sam problem z vs05 ale po powrocie do orginalu czyli 812 tez to zaczelo mi sie dziac i jak kiedys pisalem to zaczely mi sie pojawiac problemy z DVD-RW (nie moglem go ani skasowac ani sformatowac) wiec dzisiaj poszedl do serwisu i w srode jak dobrze pojdzie bede mial pelna 832.
|| |
to znowu ja :)
Czy do oryginalnej 832s mogę wgrać "przerobiony " bios (oczywiście od 832 np. VS04) w omnipatcher'ze ? |
tak
|
Chłopaki to jak wkońcu. Lepiej wgrać spowrotem VS04 czy może biosik od Sony 700A? Który lepszy? :) Teraz mam VS05 i podobno sa błędy (problemy) z odczytem drugiej warstwy.
|
musisz sam potestowac ktory u ciebie lepiej smiga ja niestety narazie nie moge potestowac, ale z vs05 bylem zadowolony a na sony tez palil super.
|
Tylko sa problemy z ta druga warstwą. Ale nie testowałem. Jutro idę po jakiś film to sprawdzę. Mam oryginał 832S więc może będzie inaczej. :)
|
Cytat:
|| |
Vip... jak mozesz zapodaj na forum pliczek z przerobionym biosem VS04 w tym nowym Omnipatcherze (ten cio sam teraz wgrales). Z gory dzieki
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:29. |