![]() |
Cytat:
tylko co zrobic gdy jest niedzila a sytuacja do ściany Cię przycisnęła. chyba będzie lepiej zapłacic więcej i coś nagrać, by mieć możliwość to pozniej odczytac. Esperanza sa w miare, przeważnie na nich nagrywam, czasem też na hawkach ale tych z MCC. od dzis kupuje tylko sprawdzone. |
Witam :)
Wgrałem bios vs05 od code65536. i jak narazie to mam same problemy :( Jest problem przy odtwarzaniu filmów, przy przewijaniu filmu zawiesza się i zaczyna mielić sprzęcik. Wróciłem do biosa vs04 i czyta lepiej, Film oryginalny "Sphere" na tym biosie czyta bez problemu. Sprawdzał ktoś jak sie zachowuje przy czytaniu płyt tłoczonych na tym nowym biosie ? Z góry dziękuje za odpowiedz pozdro |
Cytat:
|
VS05 ma problem z czytaniem drugiej warstwy. To mogloby tlumaczyc dlaczego sa klopoty z odczytem oryginalnej plyty z filmem. Trzeba poczekac. Mysle, ze code65536 szybko to poprawi bo w sumie firmware jest bardzo dobry
|
Ja tesh uważam że jest dobry. Pod wielowa względami lepszy od VS04. :)
|
Jeszcze jedno, czy przy flashowaniu 812 na 832 muszę najpierw wgrać biosa US0N
a później np.832S.VS05.mod-c64k, czy moge odrazu wgrać biosa z 832 (832S.VS05.mod-c64k) ?? |
Cytat:
Wicio666 mozesz odrazu flashowac VS05 |
Cytat:
na jakiej podstawie tak twierdzisz w tej chwili ogladam Powrot Krola i nic zlego tam nie stwierdzam w ogladaniu (moze jedne czyta inne nie????)moze predzej plyta pozyczona z wypozyczalni (porysowana) roznie to bywa |
niestety chlopaki maja racje :ysz:
DVDDecrypter sie wywalil przy przejsciu na druga warstwe,jest to orginal z mojej prywatnej kolekcji i nie ma ani jednej ryski,wiec to nie wina nosnika http://www.1000lecie.pl/~vip/decrypter.jpg trzeba czekac na poprawiona wersje VS05 |
Ilość załączników: 1
DVD Decrypter 3.2.3.0 Powrot Krola poszlo bez problemu od czego to zalezy??? ciekawy temat
|
Małe info szczególnie dla tych którzy ślą mi nowe testy płyt i przeglądają zamieczone.
Znowu miałem jakąś dziwną przerwę w pracy subdomeny. Obecnie działają (??) dwa adresy, tak na wszelki wypadek: www.liteon.bastylia.com www.liteon.sierakow.com Dzisiaj zamieszczę kolejne kilka testów płyt:) |
Cytat:
Ja mam prośbe odnośnie formatu plików *png. Czy możesz te pliki pozamieniać na *.jpg. Nie każdy ma w pracy przegladarke która poprawnie wyświetla *.png. A szefa nie da sie pogonic :bicz: i zainstalowac coś nowszego. Przydały by się jeszcze skany płyt Pozdrawiam ! |
Ilość załączników: 1
Esperanza -R palona 4x
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:31. |