![]() |
A teraz troszeczke luzu. jest pozno. zona mnie zacheca. Wszystkim dziekuje do jutra, dobrej nocy.
|
Cytat:
tak, wystarczy ze odpalisz ten pliczek.naped powinien byc juz calkowicie zgodny z 832S prosze niech ktos wywali te brednie o wilgotnosci |
Dzieki
Wg mnie powinno sie wszystkie posty skasowac i napisac jeden: Jak zmienic 812 na 832 i jakie bedą tego plusy i minusy |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
i oby tylko po 20 razy
|
ale niestety nikomu sie czytac niechce bo przeciez prosciej zakladac nowy topic,a o szukajce to nie wspominam nawet :mruga:
|
Wlasnie zrobilem upgrade i stalem sie posiadaczem 832 za 325zł.
Wielkie dzieki Panowie za pomoc. PS. A propo szukania w postach, jest tego tak dużo że można sie pogubić i wiele opini jest podzielonych. |
No ja może nie czytałem tak wiele jak kolega slawekj który tu pisze. Z komputerami jestem jedynie od 8 roku życia, czyli jakieś 22 lata do dzisiaj. Ale nawet teraz nie mogę stawać z wiedzą kolegi.
Dodam tylko, że jakby przeczytał cały wątek znalazłby drugi wykres który zrobiłem z odczytem x4 bez szpilki!!!! Dodać należy, że nagrywałem z plików z sieci LAN BEZ BUFOROWANIA!!! Na żywca!! A diody od LAN ledwo mrugały (zapis x4)... No i na driverze do IDE od nVidia, a jak czytałem w tym wątku, nieraz nie udaje się nic wypalić na tych sterach :D Płyta to płyta MSI :D |
Cytat:
|
BaGRoS,pewnie miales odpowiednia wilgotnosc :D....sorry ale nie moglem sie powstrzymac:D:D:D
|
koniec na dzis z tymi glupotami szkoda topicu
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:29. |