Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych

Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 22.05.2005, 01:31   #1
krzypaw
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 04.02.2003
krzypaw zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
pomocy - flashowanie

Witam, proszę pomóżcie bo mnie szlak trafi. W czasie flashowania z pod windowsa komp sie zawiesił, znalazłem na forum artykół o tym jak naprawić zle sflashowany napęd ale mam proble. Po pierwsze to mam zrobić dyskietkę startową i umieścić na niej program do mtkflash i bios tylko że to mi nie wchodzi na tą dyskietkę, sam bios mna 1,3 mb, ale chciałem to zrobić z dysku twardego po uruchomieniu w dosie z dyskietki przechodze na d:\ i wpisuję tak jak w tym artkule http://www.cdrinfo.pl/software/artyk...158&nrstrony=6 i nic tylko pokazuje komunikat że złe polecenie albo nazwa pliku, jak możecie to podajcie mi pełną składnbie tego poolecenia bios ma nazwę: ide.HEX progs: mtkflash180.exe
krzypaw jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: