![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.11.2006
![]() |
Problem z Lite-On SOHW 832S
Witam serdecznie!
Mam taki kłopotek z którym nie potrafię sobie poradzić.Otórz mam nagrywarke liteon przerobioną na SOHW 832S po poprzedniej aktualizacji biosu wszystko bylo okey do dzisiaj.Wgrałem nowy bios a mianowicie VSOM (miał dobrze chciał miec lepiej) nie wiem co mnie pokusiło ale chyba ostatnia aktualizacja mnie do tego zacheciła :-) a wiec wracajac do tematu wgrałem bios wszystko przebiegło bezproblemowo zrestartowalem komputer po aplecie o restarcie i finito.Windows widzi nagrywarke w menadzeze urzadzen wykrywa wszystko jest oki ale... no wlasnie ale.Pali sie caly czas pomaranczowa lampla i mruga szuflada oczywiscie otwiera sie i jest oki (tzn nie nagrywa CD anie nie widzi CD w napedzie).Nie wiem co mam dalej zrobic czytalem jeden post ale nie chce mi wgrac innego biosa niźli tego z wersji VSOM nie wiem dlaczego ostatnio tez tak sie dzialo ale sobie poradzilem jakos lecz teraz nie potrafie buu...Jesli jest ktos tak uprzemy i doradzi i podpowie co robic dalej bede niezmiernie wdzieczny za okazalą pomoc w tej sprawie za wszystkie info serdecznie dziekuje i pozdrawiam ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
nie ten dzia***322; kolego - przenioslem (link zniknie za tydzie***324;)
ehh a pierwszy post w tym forum ma tytu***322; Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Przepraszam za nieodpowiednie miejsce na forum ale jestem nowy i nie bardzo wiem jak sie tu jeszcze poruszac
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Ohh Yeah!!!Serdecznie dziekuje za pomoc okazała sie trafieniem w 10 !!!Juz wszystko jest oki i chyba juz nie mam zamiaru zmieniac biosu jesli wszystko jest oki hehe to moja nauczka na przyszlosc
pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje milego dnia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|