![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nagrywanie w Linuksie, Mac OS i innych alternatywnych OS-ach Forum poświęcone nagrywaniu płyt pod Linuksem i wszelkim problemom z tym związanych. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.04.2004
![]() |
mp3 do AC3
Witam uzywam zarowno windowsa jak i MAC-OS.
Moj odtwarzacz DVD potrafi odtwarzac mp3 ale jego obsluga jest taka sobie. W programie pod MAC-OS o nazwie Toaster mozna nagrac mp3 jako DVD Audio. Robilo mi to wieki i zrobilo, ladne przejzyste menu plytki i jest super chcialbym moc tylko nim to robic ale. No wlasnie jest male ale kazda mp3 po przekonwertowaniu na AC3 spowolnilo , niewiele bo o 2-3% ale jednak z glosu dzwiewczecego robi sie juz kobiecy itp. Umyslilem sobie ze moge przeciez przygotowac wczesniej pliki w formacie AC3 a wiec toaster nie bedzie musial juz konvertowac, a wiec nie spowolni. No i tu zaczynaja sie schody, nie znalazlem zadnego tematu jednoznacznie mowiacego o takim programie. Sa jakies propozycje uzycia alternatywnych programow do przerobienia takich plikow na audio dvd ale ja chce tylko przekonvertowac plik mp3 na ac3. Nie odgrywa mi roli na jaki system bedzie ten programik byle byl, moge to robic pod windowsem i przeniesc na macosa moge robic w samym mac-os.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|