Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Nagrywanie w Linuksie, Mac OS i innych alternatywnych OS-ach

Nagrywanie w Linuksie, Mac OS i innych alternatywnych OS-ach Forum poświęcone nagrywaniu płyt pod Linuksem i wszelkim problemom z tym związanych.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 08.04.2004, 16:54   #1
Rudy666
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.04.2004
Rudy666 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wypalanie dvd + linux Slackware

To pytanie chyba nie jest takie banalne !! Tak mi sie przynajmniej zdaje !!
A wiec
Od niedawna olałem chory swiat microsoftu i niebieskich ekranow i przeszdlem na jakze szybki i piekny swiat linuxowy !! Linux chodzi jak malina sa jednak problemy !!
Mam nagryware Lg 4040B problemow pod windowsem nei mialem ale jednak sa one od linuxem. Rozchodzi sie o nagrywanie obrazow 4,38 GB.
Jak wiadomo takie obrazy moga byc trzymane tylko na partycji ntfs. Linux pieknie montuje ntfs ale tylko do odczytu.
Co zrobic zeby ntfs byl tez do zapisu Ponoc sie da ale to jest troche niebezpieczne !!
I drugie pytanie. Moze olac ntfs i zrobic duzo partycje ext3 i na niej trzymac obrazy 4,38 gb do nagranie ?? Jednak nie wiem czy ext3 obsluguje takie obrazy ??
Prosilbym o odpowiedzi ludzi ktorzy sie cos znaja na linuxie !! Oczywiscie powrot do windowsa nie wchodzi w rachube !!
Czy zna ktos jakie emulatory jak Demon tools czy Alkohol 120 % zebym mogl zamontowac obraz filmu pod linuxem i czy istnieje odnosnik DVDDecryptor pod linuxa ??
Za wszelkie odpowiedzi z gory dziekuje
GG: 3203508
Rudy666 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: