![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Inne Tematy, które nie mieszczą się w pozostałych kategoriach. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.09.2008
![]() |
W jaką konsolę warto zainwestować?
Przeczytałem sporo tematów na tym forum, począwszy od tego gdzie kupić najtaniej konsolę kończąc na postach z zapytaniem o, co się później okazałom, niestworzone iso loadery itd.
Zbliża się czas, kiedy może będę miał jakieś pieniądze na inwestycję w konsolę next genową, więc zwracam się do Was z pytaniem w co warto inwestować? Z tego co mnie zainteresowało w różnych konsolach to: * w PS3 - przede wszystkim marka, nie zawiodłem się na dotychczasowych konsolach, * w Wii - kontrolery, bardzo ciekawe urządzenia, * w X360 - ciekawe tytuły, jeśli chodzi o gry. A teraz co mnie interesuje: * możliwość uruchamiania kopii bezpieczeństwa na poszczególnych konsolach i jak to się ma do ingerencji w elektronikę konsoli? * rozwój programów typu homebrew (czy może inne?) pod poszczególne konsole, * możliwości wypalania obrazów płyt z kopiami bezpieczeństwa, czyli jak to się ma do ceny urządzeń do nagrywania (ps3 - blue ray[?]) itd. * awaryjność tych konsol. Oczywiście znalazłem informacje w sieci, ale czytając to forum dowiedziałem się dużo więcej w godzinę niż przez cały dzień szukając na innych tego typu board'ach, więc zwracam się do Was z prośbą o poszerzenie mojej wiedzy w tych kwestiach. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
jaką zewnętrzną nagrywarke obecnie warto kupić ? | xclone | Napędy optyczne DVD | 6 | 22.03.2008 21:12 |
Która konsole, jaki model itp... [?] | Mlody-San | Hardware | 98 | 22.01.2006 12:14 |
Jaką nagrywarkę warto kupić | Blade-mrn | Napędy optyczne DVD | 7 | 22.06.2005 18:12 |
Jaką grafikę do 1000zl i jaką płytę do P4 | Kosteg | Off topic | 49 | 19.12.2004 15:06 |
LiteON czy warto.... ? | Martin_TP | Napędy optyczne CD | 43 | 15.03.2003 20:54 |