![]() |
Kasa rzecz nabyta :P mam kolegów co więcej przepijają i też się nie martwią :> a że nie kupiłem CRT to Wasza wina :taktak: bo nie chcieliście doradzić k***ateraz potrzebuję nowej klawy ,takiej normalnej QWERTY aby miała wielkość do 40cm czyli bez klawiszy numerycznych ,bo obecna ma 48cm i jest mało miejsca na myszkę ,na tą wysuwaną półkę pod biurkiem ma ona 54cm , mam na niej klawiaturę taką do grania 19cm , ale do pisania się nie nadaje :ysz:
|
Cytat:
|
Cytat:
Oczy to cie bola chyba od tego ile kasy wydales lol2 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobra gieje telewizor kupiony :taktak: więc nie musicie się spierać :jezyk: kupiłem tego JVC 32"i już mnie oczy bolą :ysz: był też 24'' ale stwierdziłem że będzie za mały :> PC podłączyłem na razie pod d-sub , konsoli jeszcze nie podłączałem ,muszę jeszcze ogarnąć pilot itd. w planach jest kupno klawiatury bezprzewodowej/myszki ,aby nie siedzieć za blisko tego tv , to i się kontroler do xboxa kupi :spoko:
|
Osobiscie wole dokupic kontroler za 50zl niz mordowac sie z tymi programami emulacja i mapowaniem , przerabialem to i jest to wyjatkowo upierdliwe po co za pare zl robic sobie pod gorke .
|
Rozumiem, ale ten kontroler trzeba DODATKOWO kupić, jak ktoś ma tylko PS3\PS4
i chciałby pobawić się tym na PC. |
Gry na PC wspieraja NATYWNIE kontroler od x360/xone , wiec nie potrzeba zadnych programow do mapowania i innych bzdetow, dziala na zasadzie plug&play
|
Chyba można też na tym od PS3?
Czy bezprzewodowo to działa to nie wiem. Dodatkowo wymagało by to adaptera USB Bluetooth. Biedron kiedyś wrzucił sterowniki, ale link już nie działa: https://forum.cdrinfo.pl/f106/joypad-emulatory-92805/. Aczkolwiek wszystkie przyciski pojawiające się na OSD będą tymi z X-klocka, więc może to być mylące. |
Wiec polecam TV na rozdzialce 1080P , do kompa bedzie ci troche dziwnie ale mi tez bylo , na PC mozna a nawet trzeba grac na kontrolerze od xbox360 ;)
|
To komuś rurka zmiękła :> toć pisałem że ma być głównie pod PC/neta i od czasu do czasu konsolę , na ps3 mam tylko 4 gry , nie gram bo się już wypaliłem , no może w coś nowego bym pograł , jak miałem trochę lepszy net(cdma) gdzie był lepszy PING jak na gównianym lte które teraz mam ,to grałem w sieci w Battlefielda , nowej gry nie kupiłem już ze 3lata , komp też już dawno nie tuningowany mam procka i5 2500k i Geforce gtx 580 , czasem jak gram w jakieś starocie to głównie zimą ,bo latem wolę posiedzieć nad wodą :spoko: 33''na biurko się zmieści ,ale nie wiem czy będzie to komfortowe? pad bezprzewodowy , ale już pod klawę może być dziwnie ,chociaż jak wyciągnę półkę z klawiaturą to od monitora jestem ok.metra , nie miałem wielkiego tv to nie wiem :ysz:
|
Cytat:
Ten sie tez nada, caly problem jest ze tego jest zatrzesienie i tak naprawde to kazdy TV sie nada, ten co pokazales ma podswietlenie tylne led dobre bo ladnie rozprasza, ale z tylu masz sporo tv jeszcze ( jakies ~15cm), co my ci tutaj bedziemy nawijac makaron na uszy to i tak nic nie zmieni, najlepiej podejsc do siecowki obejrzec pomacac zobaczyc jak obraz wyglada , zawsze mozna go na scianie zawiesic nad biurkiem i masz wiecej miejsca, najwazniejsze pytanie czy to bedzie tylko do grania bo jesli tak to w zasadzie kazdy TV 1080P bedzie OK w tych czasach a jak jest smart to jeszcze poogladasz jakis jutub czy wsadzisz pena i filmik zarzucisz ot to to. Jak masz uzywac do PC to sprawa jest nieco inna bo dosc duzy bedzie jak usiadziesz przed nim w odleglosci ~50cm i bedzie wzrok ci bladzil w poszukiwaniu ikonek ale idzie to ogarnac i odsunac sie troche dalej . |
Mam nadzieje, że będziesz miał wystarczającą ilość miejsca aby taki TV postawić na biurku
bądź też biureczku. Więc dobrze jest też sprawdzić\pomierzyć wymiary. Szerokość z podstawą [cm] - 73.5 Wysokość z podstawą [cm] - 49.4 Głębokość z podstawą [cm]- 18.5 No chyba że go powiesisz na ścianie. |
@misiozol już jak tak namawiasz na telewizor to może podasz konkretny model :> ma być max 32" bo będzie stał na biurku , no i czy ma być to plazma czy led?? bo ostatni telewizor jaki miałem to był kineskopowy Trilux :ysz: czy ten będzie dobry do PC i konsoli: https://www.mediaexpert.pl/telewizor...f52k,id-917784
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:11. |