Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Inne

Inne Tematy, które nie mieszczą się w pozostałych kategoriach.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.07.2018, 05:34   #16
Guru
 
Avatar użytkownika DejaVu
 
Data rejestracji: 23.08.2008
Posty: 2,700
DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@misiozol już jak tak namawiasz na telewizor to może podasz konkretny model ma być max 32" bo będzie stał na biurku , no i czy ma być to plazma czy led?? bo ostatni telewizor jaki miałem to był kineskopowy Trilux czy ten będzie dobry do PC i konsoli: https://www.mediaexpert.pl/telewizor...f52k,id-917784
DejaVu jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.07.2018, 06:33   #17
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika Jolek
 
Data rejestracji: 02.09.2016
Posty: 444
Jolek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Jolek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Mam nadzieje, że będziesz miał wystarczającą ilość miejsca aby taki TV postawić na biurku
bądź też biureczku.
Więc dobrze jest też sprawdzić\pomierzyć wymiary.

Szerokość z podstawą [cm] - 73.5
Wysokość z podstawą [cm] - 49.4
Głębokość z podstawą [cm]- 18.5

No chyba że go powiesisz na ścianie.
__________________
Masz jakieś pytanie na temat konsol.
Zadaj je w dziale konsole.

Moja druga pasja:
Jolek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.07.2018, 09:45   #18
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 4,344
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez DejaVu Podgląd Wiadomości
@misiozol już jak tak namawiasz na telewizor to może podasz konkretny model ma być max 32" bo będzie stał na biurku , no i czy ma być to plazma czy led?? bo ostatni telewizor jaki miałem to był kineskopowy Trilux czy ten będzie dobry do PC i konsoli: https://www.mediaexpert.pl/telewizor...f52k,id-917784

Ten sie tez nada, caly problem jest ze tego jest zatrzesienie i tak naprawde to kazdy TV sie nada, ten co pokazales ma podswietlenie tylne led dobre bo ladnie rozprasza, ale z tylu masz sporo tv jeszcze ( jakies ~15cm), co my ci tutaj bedziemy nawijac makaron na uszy to i tak nic nie zmieni, najlepiej podejsc do siecowki obejrzec pomacac zobaczyc jak obraz wyglada , zawsze mozna go na scianie zawiesic nad biurkiem i masz wiecej miejsca, najwazniejsze pytanie czy to bedzie tylko do grania bo jesli tak to w zasadzie kazdy TV 1080P bedzie OK w tych czasach a jak jest smart to jeszcze poogladasz jakis jutub czy wsadzisz pena i filmik zarzucisz ot to to. Jak masz uzywac do PC to sprawa jest nieco inna bo dosc duzy bedzie jak usiadziesz przed nim w odleglosci ~50cm i bedzie wzrok ci bladzil w poszukiwaniu ikonek ale idzie to ogarnac i odsunac sie troche dalej .
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed

Ostatnio zmieniany przez misiozol : 11.07.2018 o godz. 09:48
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.07.2018, 15:24   #19
Guru
 
Avatar użytkownika DejaVu
 
Data rejestracji: 23.08.2008
Posty: 2,700
DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
To komuś rurka zmiękła toć pisałem że ma być głównie pod PC/neta i od czasu do czasu konsolę , na ps3 mam tylko 4 gry , nie gram bo się już wypaliłem , no może w coś nowego bym pograł , jak miałem trochę lepszy net(cdma) gdzie był lepszy PING jak na gównianym lte które teraz mam ,to grałem w sieci w Battlefielda , nowej gry nie kupiłem już ze 3lata , komp też już dawno nie tuningowany mam procka i5 2500k i Geforce gtx 580 , czasem jak gram w jakieś starocie to głównie zimą ,bo latem wolę posiedzieć nad wodą 33''na biurko się zmieści ,ale nie wiem czy będzie to komfortowe? pad bezprzewodowy , ale już pod klawę może być dziwnie ,chociaż jak wyciągnę półkę z klawiaturą to od monitora jestem ok.metra , nie miałem wielkiego tv to nie wiem
DejaVu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.07.2018, 22:02   #20
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 4,344
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Wiec polecam TV na rozdzialce 1080P , do kompa bedzie ci troche dziwnie ale mi tez bylo , na PC mozna a nawet trzeba grac na kontrolerze od xbox360
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.07.2018, 10:23   #21
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika Jolek
 
Data rejestracji: 02.09.2016
Posty: 444
Jolek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Jolek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Chyba można też na tym od PS3?
Czy bezprzewodowo to działa to nie wiem.
Dodatkowo wymagało by to adaptera USB Bluetooth.
Biedron kiedyś wrzucił sterowniki, ale link już nie działa:
https://forum.cdrinfo.pl/f106/joypad-emulatory-92805/.

Aczkolwiek wszystkie przyciski pojawiające się na OSD będą tymi z X-klocka,
więc może to być mylące.
__________________
Masz jakieś pytanie na temat konsol.
Zadaj je w dziale konsole.

Moja druga pasja:
Jolek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.07.2018, 12:42   #22
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 4,344
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Gry na PC wspieraja NATYWNIE kontroler od x360/xone , wiec nie potrzeba zadnych programow do mapowania i innych bzdetow, dziala na zasadzie plug&play
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.07.2018, 14:31   #23
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika Jolek
 
Data rejestracji: 02.09.2016
Posty: 444
Jolek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Jolek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Rozumiem, ale ten kontroler trzeba DODATKOWO kupić, jak ktoś ma tylko PS3\PS4
i chciałby pobawić się tym na PC.
__________________
Masz jakieś pytanie na temat konsol.
Zadaj je w dziale konsole.

Moja druga pasja:
Jolek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.07.2018, 15:17   #24
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 4,344
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Osobiscie wole dokupic kontroler za 50zl niz mordowac sie z tymi programami emulacja i mapowaniem , przerabialem to i jest to wyjatkowo upierdliwe po co za pare zl robic sobie pod gorke .
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.07.2018, 16:55   #25
Guru
 
Avatar użytkownika DejaVu
 
Data rejestracji: 23.08.2008
Posty: 2,700
DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Dobra gieje telewizor kupiony więc nie musicie się spierać kupiłem tego JVC 32"i już mnie oczy bolą był też 24'' ale stwierdziłem że będzie za mały PC podłączyłem na razie pod d-sub , konsoli jeszcze nie podłączałem ,muszę jeszcze ogarnąć pilot itd. w planach jest kupno klawiatury bezprzewodowej/myszki ,aby nie siedzieć za blisko tego tv , to i się kontroler do xboxa kupi
DejaVu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.07.2018, 19:59   #26
eŁDeZet Ma(j)ster
 
Avatar użytkownika szczuru
 
Data rejestracji: 05.04.2005
Lokalizacja: Uć
Posty: 2,373
szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Gry na PC wspieraja NATYWNIE kontroler od x360/xone , wiec nie potrzeba zadnych programow do mapowania i innych bzdetow, dziala na zasadzie plug&play
Ds4 jest też chyba natywnie wspierany przez Steam od jakiegoś czasu.
__________________
szczuru jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.07.2018, 20:01   #27
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,391
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez szczuru Podgląd Wiadomości
Ds4 jest też chyba natywnie wspierany przez Steam od jakiegoś czasu.
To, że steam coś wspiera... nie znaczy, że dana gra również
__________________
Internet osiedlowy - nie taki zły
mgit jest online   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.07.2018, 21:49   #28
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 4,344
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez DejaVu Podgląd Wiadomości
Dobra gieje telewizor kupiony więc nie musicie się spierać kupiłem tego JVC 32"i już mnie oczy bolą był też 24'' ale stwierdziłem że będzie za mały PC podłączyłem na razie pod d-sub , konsoli jeszcze nie podłączałem ,muszę jeszcze ogarnąć pilot itd. w planach jest kupno klawiatury bezprzewodowej/myszki ,aby nie siedzieć za blisko tego tv , to i się kontroler do xboxa kupi

Oczy to cie bola chyba od tego ile kasy wydales
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.07.2018, 22:00   #29
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,391
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Oczy to cie bola chyba od tego ile kasy wydales
Lepiej by kupił CRT -ba i do amigi by się nadał, i do psx1... a tak ma TV w edycji MANTA
__________________
Internet osiedlowy - nie taki zły
mgit jest online   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.07.2018, 04:19   #30
Guru
 
Avatar użytkownika DejaVu
 
Data rejestracji: 23.08.2008
Posty: 2,700
DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>DejaVu jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Kasa rzecz nabyta mam kolegów co więcej przepijają i też się nie martwią a że nie kupiłem CRT to Wasza wina bo nie chcieliście doradzić teraz potrzebuję nowej klawy ,takiej normalnej QWERTY aby miała wielkość do 40cm czyli bez klawiszy numerycznych ,bo obecna ma 48cm i jest mało miejsca na myszkę ,na tą wysuwaną półkę pod biurkiem ma ona 54cm , mam na niej klawiaturę taką do grania 19cm , ale do pisania się nie nadaje
DejaVu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone


Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Analiza źródeł programu - z PC działa, z PS3 nie szczuru Komputery 25 26.02.2016 00:12
Połączenie FTP PC - PS3 po kablu Bartek^ Hardware 18 26.12.2015 11:47
Pad od PS3 używany w PC ? Patrix Komputery 10 06.10.2009 17:34
Podłączenie gitarki od PS3 do PC KarolluZ Hardware 5 27.09.2008 07:28


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO