Powrót   Forum CDRinfo.pl > Konsole > Konsole > Inne

Inne Tematy, które nie mieszczą się w pozostałych kategoriach.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.04.2015, 11:39   #1
Bywalec
 
Data rejestracji: 14.08.2009
Lokalizacja: Polska
Posty: 78
habinka w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
PS4 zamula internet podczas pobierania

Witam mam problem gdy coś dodam do pobierania to zamula mi internet tak że żadna strona nie chce się włączyć ,posiadam router netger z wgranym Tomato 1.28 ktoś wie jak to ustawić żeby tak nie było? i dodam jeszcze ze gdy podepnę konsole bezpośrednio do modemu to mam w konsoli nat typ1 a gdy przez router nat typ2 czy jest to jakaś różnica?
habinka jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.04.2015, 12:58   #2
konsolowy Nostradamus
 
Avatar użytkownika Berion
 
Data rejestracji: 24.06.2004
Lokalizacja: klaster Virgo, Droga Mleczna, system Sol.
Posty: 17,079
Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Berion jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Przypisz konsoli stałe IP i wyciągnij ją do DMZ. Możesz też przyciąć jej download po adresie.
__________________
Wszystko co chciałbyś wiedzieć o:
| PSX | PS2 | PS3 | Xbox |
Berion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.04.2015, 15:30   #3
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 3,931
misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
rozwazanie banalnie proste zmien typ polaczenia , konsola wykozystuje tyle ile jej dasz wiec jej ogranicz przedkosc w routerze
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.04.2015, 23:26   #4
Bywalec
 
Data rejestracji: 14.08.2009
Lokalizacja: Polska
Posty: 78
habinka w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
tylko ze ps3 tak nie zamula a tez leci nie raz całym łączem
habinka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.04.2015, 01:21   #5
Bywalec
 
Data rejestracji: 14.08.2009
Lokalizacja: Polska
Posty: 78
habinka w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
witam mam kolejny problem z moim tomato 1.28

od pewnego razu nie działa a mianowicie nie moge sie połaczyć do niektórych serwisów takich jak xbox live czy Playstation network, router podłaczony jest pod modem z kablówki dodam tylko ze gdy odłącze router i podpinam bezposrednio to wyzej wymienione serwisy działają , w routerze ustawione było wszystko na tzw 'raz' czyli działało to niech działa , czy ktos mi poze cos poradzić?
habinka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.04.2015, 09:14   #6
eŁDeZet Ma(j)ster
 
Avatar użytkownika szczuru
 
Data rejestracji: 05.04.2005
Lokalizacja: Uć
Posty: 2,334
szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez habinka Podgląd Wiadomości
witam mam kolejny problem z moim tomato 1.28

od pewnego razu nie działa a mianowicie nie moge sie połaczyć do niektórych serwisów takich jak xbox live czy Playstation network, router podłaczony jest pod modem z kablówki dodam tylko ze gdy odłącze router i podpinam bezposrednio to wyzej wymienione serwisy działają , w routerze ustawione było wszystko na tzw 'raz' czyli działało to niech działa , czy ktos mi poze cos poradzić?
Reset routera do ustawień fabrycznych?
__________________
szczuru jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.04.2015, 11:48   #7
Bywalec
 
Data rejestracji: 14.08.2009
Lokalizacja: Polska
Posty: 78
habinka w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
reset oczywiście wykonany , sprawa nie dotyczy tylko mnie przejrzałem internet i trafiłem tez na kogoś z tym problemem , jednak rozwiązania brak , wiec wychodzi na to ze japończycy coś pozmieniali ;/

Ostatnio zmieniany przez habinka : 30.04.2015 o godz. 12:53
habinka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.04.2015, 17:04   #8
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 3,931
misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>misiozol jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Pozmieniali bo pewno im webexploit nie na reke
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone


Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Moje Przygody Z Firmą Netia I Usługą Szybki Internet mgit Off topic 37 08.11.2012 14:07
Problem z zamulającym kompem podczas nagrywania plyt DVD !!! bucha Napędy optyczne CD 10 16.09.2005 14:34
Zrzucanie pamieci fizycznej podczas nagrywania Marlo Napędy optyczne CD 6 23.07.2005 21:10
Spowalnianie komputera podczas nagrywania jarorlit Napędy optyczne CD 34 08.06.2003 14:28
pomocy - internet sie zawiesza podczas nagrywania zorba Napędy optyczne CD 19 03.10.2002 08:17


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO