![]() |
Cytat:
Nie wiedziałem, że jak chcę coś sprzedać, to zamiast pytań, będą się czepiać. Cytat:
Ale dla wyjaśnienia: W ogłoszeniu podałem, że wykasuję (na razie jeszcze nie wykasowałem), swoje dane. Chodziło mi głównie o zdjęcia, muzykę, maile, odwiedzane strony itp Natomiast jeśli chodzi o programy, to je zostawię (jeśli nabywca zechce), a to że programy zakupione do konta, to nie ma żadnego wpływu na użytkowanie ich przez nowego właściciela. I to nawet wtedy, gdy nowy właściciel założy swoje konto, bowiem kupować programy można bezpośrednio z poziomu iPada, więc zainstalowane nie "znikną". To tyle, gwoli wyjaśnienia... Cytat:
|
nie uczyli, ze odpowiada sie w jednym poscie?
|
Gdyby...
Cytat:
Ty też nie urodziłeś się wszechwiedzący, bo nie zadawałbyś głupich pytań. |
Cytat:
Cytat:
Także podsumowując, nie powinieneś wliczać ceny programów do ceny sprzedaży iPada jeśli nabywca nie będzie miał możliwości ponownego ściągnięcia tychże aplikacji. |
Cytat:
ale ja stary jestem, moze dlatego. |
Cytat:
Tak czy siak powodzenia w sprzedaży, może znajdziesz id... kupca ;) Osobiście nie planuję zakupu tego typu urządzenia. Gdybym nawet planował to sprzęt firmy Apple odpada z wielu powodów, zaczynając na polityce, idąc przez jakość, możliwośći i kończąc na hermetyzacji całego środowiska. Cytat:
Nie ważne, że twoje urządzenie zostało wyprodukowane miesiąc temu, dalej jest to sprzęt technologicznie ponad roczny ;) Tak aby uzupełnić informację to zamieść kiedy aktywowałaś urządzenie - od tego się liczy gwarancja(mam rację?). Dodatkowo chciałbym też zobaczyć fotki urządzenia, ba pewnie wiele osób które mogą być zainteresowane też by chciało zobaczyć jak wygląda twój iPad. Co do konta Apple, zakupionych aplikacji itp itd. Jeżeli sprzedajesz swoje urządzenie z kontem Apple to oczywiście wypisanie aplikacji jakie dostanie osoba jest zgodna z prawdą. Taka osoba może sobie takie konto pozmieniać - dane, login itp. Jeżeli natomiast nie masz zamiaru sprzedać owego konta razem z urządzeniem to usuń informację bo wprowadzają w błąd. No i na koniec takie pytanie, dlaczego sprzedajesz iPada? |
Cytat:
Co do ceny, to jego sprawa, może chcieć nawet więcej, a to, że nie sprzeda, to też jego sprawa. :) Załączasz konto Apple ? Czy w ogóle to jest legalne sprzedawać swoje konto ? |
Uwaga! Nowa, niższa cena do negocjacji!
Ilość załączników: 1
Cytat:
Nowa niższa cena do negocjacji, widoczna na poniższym załączniku. |
Proszę jasno w treści posta podawać cenę sprzedawanego przedmiotu.
Ma to nie być w zedytowanym cytacie, ani do odczytu z nieczytelnego obrazka....a co najmniej mało czytelnego. Taki jest regulamin tego forum i tak należy go interpretować. Tak więc nie piszemy Cytat:
Cytat:
No. |
to user apla, on wie lepiej
|
Za 1250 zł biorę, oferta jak najbardziej poważna. Pasuje przez allegro?
|
ROTFL
|
1259!
|
260 !
|
61,00 !
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:22. |