![]() |
Jeżeli iPad ten będzie w stanie nietkniętym (zero rys, bateria trzymająca tyle ile miała na początku, ekran bez zżółknięć) jestem gotów zapłacić 1524zł.
Nowy(iPad3) nieśmigany 16GB+3G kosztuje 2599zł. Ty za 300zł mniej chcesz sprzedać używany, technologicznie roczny, fakt o większej pojemności ale dalej iPad2. Za 1524zł z chęcią kupię, najlepiej przez Allegro aby było zabezpieczenie. |
Jezeli jest w stanie absolutnie idealnym to w tej wersji jest wart ze 2000 PLN najmniej. W tym wydaniu za te cene dostaniesz najwyzej zjechany po calosci z peknieta lekko szyba.
|
Zapłacisz tyle za niego?
Nie? To nie jest tyle wart. Towar jest wart tyle, ile kupujący zapłaci. |
Z ciekawości będę tu zaglądał, czy w ogóle go sprzeda. Może się kolega pochwali.
Takie sprzęty w takiej cenie można sprzedać tylko w "pewnych kręgach". Oczywiście życzę powodzenia. |
jak to maksio sam powiedzial "trzeba wiedziec kiedy apple sprzedac"
;-) |
Cytat:
Niemniej Nowy iPad w najwyzszej wersji podanej w ogloszeniu (64 GB + 3G) kosztuje w Apple Store 3399 PLN. 2000-2200 PLN za poprzednia generacje w tym wydaniu to BARDZO uczciwa cena za produkt w idealnym stanie, zwlaszcza ze 2199 PLN kosztuje iPad 2 16 GB + 3G w Apple Store, a tu pojemnosc jest czterokrotnie wieksza... |
Cytat:
|
Strasznie drogie te iPady. Stare i nowe. Kupiłem sobie GoClevera A73 za 370 zł i też mam zabawę. Do zabawy w sam raz.
Manta wypuściła teraz Mid07 , który przy podobnych parametrach co GC ma GPS, BT i modem 3G. Niestety cenowo porażka - koło 800 zł. A pamięć, rozdziałka itp - to samo co w GC (512MB/4GB/800x480). Gdyby dali 1200x600 i 1 GB było by całkiem nieźle. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:06. |